Tuesday, October 14, 2014

#90 Kiidan Härrat

Kui mina pühapäeval mööda Rakvere linna ringi kappasin, siis Härr toimetas vannitoas uute lampide paigaldamisega. Ühe sõbra võttis appi juhendama ning veidi hiljem olidki peeglikohal laes kaks uut lampi. Elektrijuhtmed said kenasti ühendatud teiste lampide juhtmetega. Nüüd on meil vannitoas, kus asub meie kodu ainuke suurem peegel, tunduvalt valgem. Härra ikka ütles, et tunneb muret, et kuidas ma ennast pool pimedas meigin ja tema ise ei saa korralikult habet ajada. Ma olin sellega igati nõus. Mingil kaugusel jäävad mu silmad küll varju (valgus tuleb ju otse ülevalt), aga mind see (hetkel) ei sega. Ma ikka veel panen seal tule põlema ja vaatan ohoo kui valge.

Talvisel ajal oli kõige suurem probleem jumestuskreemiga, sest kodu tundus kõik korras, aga siis läksid haiglasse, kus oli valgus (kergelt öeldes) peaaegu ideaalne ning märkasid ebaühtlust siin ja seal. Viimased pool aastat olen ma küll BB kreemi kasutanud ja sellega seda probleemi eriti ei ole, aga ikkagi endal parem olla.

Mul on väga tubli ja hea Härra! :*

No comments: