Wednesday, October 15, 2014

#91 Kinoõhtu - Labürindijooksja

Esmaspäev rääkis Liisu, et kolmapäeval on Cinamonis Yzzi päev, mis tähendab, et piletid on 2 ja 3 eurot. Temale pakkus noormees välja Labürindijooksja, aga  Liisuke luges infost välja vaid "ulme" ja arvas, et talle see ei sobi. Rääkis mulle sellest ja mina ütlesin, et seda tahaks ma küll vaatama minna. Liisu muutus kohe rõõmsamaks, et seltskonnaga läheks tema ka. Rääkisime Härraga läbi ja leidsime, et meile kõigile sobib kohe pärast tööd ehk seanss, mis algas juba 17:15. Niisis käisin ma täna üle tõsise pika aja kinos, sõin popkorni ja jõin mõned lonksud cocat. Enne filmi algust küsis Liisu mult, kas žanr on ainult ulme või on midagi veel ning lisas, et ta tutvustust ei lugenud. Ma lohutasin teda, et seiklus on ikka ka ning kui veerand filmi oli läbi, siis ta juba sosistas, et päris huvitav on.

Päris tore oli. Eriti tore oli odav hind, sest viimasel ajal on kinopiletite hinnad hüppeliselt kasvanud ning praeguse elukorralduse juures saame kinos käia vaid õhtul ja nädalavahetustel ehk ainult siis kui ongi kallimad piletid.

Tundub, et filmile tuleb teine osa ka.

Novembris tuleb Näljamängude järgmine film. Kolmas raamat on tehtud kaheks filmiks.

Aeg-ajalt olevat Cinamonis ka nn naisteõhtud, nendest ei teadnud ma ka midagi. Oleks ehk oktoobris läinud, aga Liisuke oli sel ajal Türgis.

PS: Ma tahtsin veel öelda, et filmis oli üks niii tuttava näoga poiss, Newt, mõtlesin tükk aega, mis filmis/seriaalis ma teda näinud olen. Küsisin seda ka Härralt, aga tema vaatas mulle otsa "mõh". Ja siis lõi pirinike põlema. Nimeks on Thomas Brodie-Sangster ning Love Actualy (kohustuslik jõukufilm) mängis ta ju seda väikest armast poissi, nimeks Sam, kes ühe tüdruku pärast õppis trumme mängima. (NB: Troonides mängib ta ju ka, aga selle olin unustanud :D)

No comments: