Sunday, October 26, 2014

#96 Tõukeratas ja sport

Ma olen vaimustuses!


Esimesed tõuked parklas ...
Juunis kirjutasin sellisest toredast üritusest nagu seda on  Tõukerattamaraton Pärlijõel. Ma sattusin ratastest vaimustusse, aga olin kahe jalaga maa peal ja ei kiirustanud uuel nädalal poodi, et endale üks soetada. Aga sõrm oli juba antud ja üsna tihti uurisin ikka googlest, kus neid veel on, mis hinnaga ja kujutasin vaimusilmas ette kuidas ma juukseid lehvides Tartust Lähte poole
lähenend tõukerattaga tõukan... Suve lõpuks olin teinud otsuse, et ma soovin ka endale seda ratast, aga rahaliselt polnud võimalik poodi astuda ja sellega koju tulla. Küll aga hakkasin sinna poole liikuma, et ma seda tahan ning võtsin ühendust Tartu poega. Nemad aga üritasid mind telefoni teel kätte sadaa, mis ebaõnnestus, sest mul oli gmailis vana number. Lõpuks nad kirjutasid mulle vastu, aga mina ei saanud vastust õige pikalt, sest üks tegija oli välismaal ja minule arusaamatutel põhjustel ei võtnud teine minuga ühendust. Vahepeal aga sain nad ise telefoni teel kätte, vahetasime ka mõned kirjad. Ja siis eile helistati mulle, et ollakse Tartus ja pood on lahti. Nii ma sinna Sõbrakeskusesse läksingi.
valikus olnud rattad... Juunis sõitsin selle mustaga , mis alumisel pildil on.[/caption]
Umbes tunnike sõitsin seal nendega ringi. Suhteliselt kiiresti välistasin proffide ratta ning linnarattad - ehk esirattad ei olnud väga suured ja need ei olnud mõeldud eriti kiireks liikumiseks, vaid pigem, et paned seeliku selga ja kulged rahulikult linna vahel. Jäi siis kolm ratast - punane, kollane ja must. Must ja punane olid kickbike firma omad, kollane üks teine. Must oli pigem maastiku oma - amordid, laiad kummid, aga jala alus veidi kõrgem ning raam sujuv. Kollane oli suure jalaalusega, veidi madalam ja kandilisem. Aga minu südame võttis punane.


Ja selline see mul nüüd on. Ma olen vaimustuses! Täna
sõitsintõukasin peaaegu 18km, korralik trenn! Ilm oli üsna jahe ja tuuline, pakkisin end kenasti sisse. Ma väga loodan, et ilmad püsivad veel ilusad ja saan nädalavahetustel tiire teha, sest õhtud on juba väga pimedad (kella keeramise tõttu on 16:45 juba üsna hämar/pime) ja seetõttu langeb variant tööl käia ära.

See, et ma seda hetkel endale lubada sain, juhtus.. soovisin seda väga. Talverehvid sain ma poole soodsamalt, kui olin arvestanud, niisiis oligi pool raha olemas. Samuti ei ole see päris tutikas ehk suvel osales see Laulupeo tule viimiasel. Aga see mind ei häiri, selle võrra sain ma selle veidi soodsamalt. ;) ;) Lisaks sain juurde võtmed, pumba, sall-mütsi. Plaani juurde osta ka kiirkinnitusega korvi, siis on lust sellega tööl käia.

No comments: