Tuesday, October 14, 2014

WP_20141014_001 Uus magnet külmkapile. Liisuke tõi Türgist.


Täna on mingi erakordne juhus - kell on 8 õhtul ja ma ei olegi veel meeletult väsinud, lisaks oli tänane ringtreening tõeline energiapomm. Eile treener arvas (täpsemala öeldes vaatas ta mu kava üle), et mul on menüüs liiga vähe rasva ja ka sellest võib olla tingitud mu väsimus ja jõuetus (stress sinna juurde). Ta lubas kava veidi korrigeerida ja siis selgub, kuidas see mu enesetunnet mõjutab.

Aga kui Türgist rääkida, siis üks päev nägime Härraga Cherrys pakkumist märtsi. Kõik tundus juba päris super (hind, hotell, toidukorrad), isegi kui siiani oleme mõelnud, et Türki me päikesereisile ei lähe, aga siis otsustasime ilmaprognoosi (ja eelnevaid aastaid) vaadata ning Türki me märtsis ei lähe. Nimelt on sel ajal keskmine temperatuur alles 18 C, heal juhul veidi üle 20 C. Sellise ilmaga ei peesita ju päikese käes? Lisaks võib globaalne soojenemine vihmaperioodi hilisemaks lükata ja saame hoopis vihma kaela. Natukene kurb oli, aga samasei ole olnud Türgi see koht, kuhu kindlasti minna tahame.

Detsembris on mul üks nädal puhkust ja ma tahaksin sel ajal tõesti puhata. See on vist kuu teine nädal ehk mitte päris jõulueelne ega jõulude ajal. Nädalavahetusel luges ema mulle Värska sanatooriumi pakkumist aktiivsest puhkusest, mis alguses tundus mulle liialt pikk, aga vaikselt hakkas meeldima. Nimelt olla 5 päeva puhkuse ajast ära .. üksi .. Värskas (ma pole seal kunagi käinud).. võib-olla on 0,5 meetrit lund maas ... Tegevused olid kõik igati mõnusad, paketis ka hommiku ning õhtusöögid. Mõte hakkas mulle tõesti meeldima, aga ilmselt ma seda siiski ei võta. Nimelt ma ei raatsi terve puhkus (kõik tööpäevad) kodunt üksi ära olla. Tahaks ärgata enda voodis, juua Härraga koos kohvi, käia Toomel jalutamas (jõulutuled!!), nautida puhkust kodus. Kui ma seda Härrale rääkisin, siis tema ütles, et tema küll kuskile Värskasse ei tule ... ma ütlesin talle, et tal pole puhkustki, et tulla. :)

Kui ema mulle pühapäeval kalasaba punus, siis ütles ta, et mu juuksed on punased ...oranžid. Oeh.

No comments: