Sunday, October 26, 2014

... ja mets vastu kajas

---


Ingli puudutus viib justkui teise maailma. Eriti nüüd, sügisel. Ilmselt on see üks mu lemmikuid. Aga sellele ei jää alla ka Ainult Sina võid mu maailma muuta, mis on minu jaoks väga eriline. Ja kõige rohkem olen ma kuulanud Alkeemikut, selles on miskit ... ja Omal kohal.


---


Mul oli plaan midagi kirjutada, aga muusika viis need mõtted ära. Kell on juba pool 1 ja ma ei magagi. Olin täna kella 12st 20:15 kodust ära, mis on laupäeva kohta päris pikalt. Tegelik plaan oli käia Põlvas ja hiljem Lõunakeskuse Rimis, sest kohvioad olid -30%, aga sealt ma lõpuks ei leidnud midagi. Aga pärast Põlvat veetsin üsna pikalt aega Sõbrakeskuses, sellesta aga kirjutan homme. Ning pärast Rimi külastust läksin Liisu juurest läbi korraks, aga siis ta ema pakkus mulle veel süüa ja nii jäin ka sinna mõneks ajaks, hiljem aga viisin ta venna kesklinna ära. Koju jõudes hakkasin aga koristama, sest õnneks saime täna teada, et homme tulevad külalised, mitte homme tund enne nende saabumist... Ja ongi laupäev otsas.


---


Esmaspäeval teen kvaliteetõhtu sõbrannaga kohvikus, aga enne seda jõuan kiirelt ka jõusaali tiiru ära teha. Teisipäevaks aga ostsin endale ja Liisule kinopiletid. Meesterahvaid me kaasa ei võta, sest sel korral lähme vaatama romantilist komöödiat, peaks olema korralik naistekas.


---

No comments: