Sunday, October 19, 2014

Nädala alguses mainisin, et alustasin jõusaali hooajaga ning nagu pildilt näha, siis sel nädalal eroobset trenni ei olnud. Ideaalis tahaks ikka, et oleks aeroobne ka, aga kõik sõltub hetkel ilmastikuoludest ja ajast.

Pärast esmaspäevast jõusaali olid lihased ikka üpriski valusad. Teisipäeval sai tehtud korralik tõhus ringtreening ning kolmapäeval andsid ka jalad juba tunda. Küll aga pärast neljapäevast trenni ma enam piimhapet lihastes ei tundnud ning tänagi on igati hea olla.

Ma saan ise aru küll, et ma olen nõrgaks jäänud, kõik hantlid tunduvad rasked ja isegi jalapressile panin vaid 40kg. Käte puhul sai kõige raskemaks ikka masinal lendamine ja ma usun, et see on veel päris mitu nädalat nii.

Eile panin oma raskused endale kirja ka, sest 1) ma näen enda arengut; 2) ma ei pea iga kord uuesti välja nuputama ja katsema, kas üks või teine raskus mulle sobib.
Midagi sellist ehk. Vasak pool on mul eriti nõrk.Homme jälle. Uuel nädalal tuleb ka ilmselt esmaspäev, neljapäev ja nädalavahetus, aga nädala pärast tahaks ka jooksma jõuda. Joosta oleks soovinud ka täna, aga väljas on liiga jäine ilm.

Üle pika aja vaatasin ka mõõdud üle (iga koha pealt mõõtis Härra mind 2x). Väga raske on mõõte võõrelda eelmistega, sest kunagi ei saa kindel olla, kas need on täpselt sama koha pealt võetud. Üldiselt oli sama, mis juulis, mis tähendab, et väiksemaks pole vahepeal muutunud, aga suuremaks ka mitte. Enda jaoks tegin ka pilte, aga neid ma jagama ei hakka.

No comments: