Monday, October 27, 2014

Õhtupoolikud?

---


Möödunud nädalal kirjutasin ühe sõbrannaga. Käime aeg-ajalt kohvikus ja nüüd on jälle selline aeg tulemas. Kiitsin veel, et mul hetkel kõik õhtud vabad, sest trenne saan sättida vastavalt vajadustele ja teistele plaanidele. Täna ta kirjutas mulle ja pakkus kino+kohvikut kolmapäevaks või neljapäeval, aga mina olin suutnud nädalavahetusel juba kõik õhtud ära planeerida. Uskumatu ikka. Laupäeva õhtul on Entri's Jaagup ja Taavi.


---


Täna oli mõnusalt soe ilm! Kuigi tuul oli tugev, iilid veel tugevamad, siis oli see soe. Ideaalne! Ja autot ei pidanud soojendama.


---


Vahepeal oleme planeerinud endale ühe teatri külastuse. 18. november Fanny ja Alexander Vanemuise väikeses majas. Uude aastasse planeerimine Kui tuvid kadusid. Täna avastasin, et kevadel on Tallinnas muusikal Billy Elliot. Mulle meeldib, et on ka päevaseid etendusi. Aga pileteid veel ostnud ei ole. Härra ütles, et "vaatame veel seda asja". mina vastasin "et vaatame jah, mis kuupäeval me lähme". Pole ammu muusikali vaatamas käinud, viimane oli Kevadine Ärkamine. Kinno tahaks vaatama minna veel Kirsitubakat (seda pakkuski sõbranna kolmapäevaks või neljapäevaks), aga selle nädala kavasse ei mahu kuidagi.


---


Ma olen oma tõukerattast vaimustuses! Täiesti super! Vahepeal vaatan ja mõtlen: "Oh, mul on tõukeratas! Ja nii ilus veel."


---


No comments: