Tuesday, October 14, 2014

Siis kui lambike peas põlema lööb...

Kunagi suvel kurtsin enda kommentaariumis, et mul liiguvad kirjad kahe emaili vahel väga pikalt. Tikker ütles mulle, miks see nii olla võib ja seejärel ma enda meelest eadsin seaded korda ja mulle tundus, et emailid funktsioneerivad enda vahel hulga paremini. Kuni tänaseni! Selgus, et endiselt kontrollib meile POP, kuigi ma ju (enda meelest) olin selle ära muutnud... ilmselt jäi siiski mõni klõps tegemata. Aga täna ma selle avastasin ning pusimise peale sain korda! (st ma loodan, et sain korda) Saatsin töömeili pealt "proove" ning kõik oli tõesti sekundite küsimus. Aitäh! Ja tore, et lambike mu peas lõpuks põlema lõi ...

2 comments:

Tikker said...

Haha. Parem hilja, kui mitte kunagi!

seitseteist said...

Natukene piinlik öelda, aga täna pärastlõunal avastasin, et ikka on mingi jama, sest üks meil tuli 55 minutit. Ja teise kontosse sisselogides olid seaded jälle muutunud. Ma ei teagi, kas mina jätsin salvestamata ... või mis juhtus, aga EHK NÜÜD on korras. :D