Sunday, October 26, 2014

Trennipäevik 20.10.-26.10.2014

Mina olen nädalaga väga rahul, sest sai piisavalt teha jõutrenni, aga oma koha leidis ka aeroobne trenn. Nädala lõpus "ei õnnestunud" hommikuvõimlemine: ühel hommikul läksin tagasi magama kümneks minutiks ja reedel panin äratuse kinni, kui ma 35minutit hiljem kella vaatasin, siis see jooksmine oli juba võimlemine eest. ;). Teisipäeval ei olnud lõuna ajal treenerit ja seetõttu võtsin kükid ette, tegin kokku 200 kükki (50 kükki, väike paus jne) ning kolmapäevaks andsid lihased tunda, ka neljapäeval, aga midagi pöörast ei olnud.
üReedel võtsin end kokku ja läksin lindile jooksma. Ma olin pulsikella koju jätnud ja seetõttu panin tempoks 7,5km/h (pulss peaks mul olema 135-145), aga pärast kümmet minutit lõi masinasse error ja pidin teisel uuesti alustama. See lindil jooksmine ei olnud kerge, aga ma usun, et kergem (psüühiliselt) kui üksi rattaga sõita või sõuda.

Pildil on ka vihje, millest tuleb järgmine postitus.

No comments: