Thursday, November 6, 2014

#100 Järjekordne kinoõhtu

Ma olen viimase kolme nädala jooksul käinud kinos kolm korda, minu jaoks on seda päris palju, sest enne seda olen sel aastal käinud ehk korra või kaks.

Eile oli Cinamonis naistekas ning näidtai filmi "Toppajad" ("Laggies"). Film oli romantiline komöödia nagu naistekale kohane, aga kuna seal oli ka noori (ma mõtlen teismelisi) üsna palju, siis minu arvates, oleks Toppajad sobinud rohkem noortekale ja "Love, Rosie" naistekale. Film oli Cinamoni 1. saalis ehk kõige suuremas ja see oli puupüsti täis. Liisul oli noormees ka kaasas, aga meesterahvaid oli teisigi (muidugi vähemuses). Eriti vahva oli see, et enne sai valida siirdi ja Vitamineral vee vahel, otse loomulikuld võtsin ma veel.

Ja film oli tore. Ei midagi erilist ja teist korda vaatama aei läheks, aga õhtuks selline tore löögastus, selline kerge film.


Järgmine kinoõhtu on Härraga 20.11.14, eile ostsin piletid ära. Endiselt tahaks "Kirsitubakat" vaatama minna - keegi tuleks?

No comments: