Monday, November 10, 2014

#102 Punutised

Ma väga naudin seda, kui keegi (üldjuhul ikka Härra) mu juukseid sasib või kui mulle patsi tehakse. Ma ise olen paraku üsna kehv punutiste meisterdaja, endale ma patsi tegemisets parem ei räägigi. Maal olles palun ma tavaliselt ikka emal või õel endale kalasaba teha, aga nüüd ma ei peagi enam ootama maale minekut, sest mul on nii vaimustav Härra. Eile õppis ta peavõru punutise ära,  aega läks, aga ilusa asja tegi valmis (tööpäevadeks ma seda veel endale juustesse ei saa, sest ajakulu oli pikk ja hommikuti pole seda). Tänase patsiga olin samuti väga rahul, kurb oli seda lammutada, aga pärats trenni pesin ka pead-juukseid. Kusjuures trennis on punutisega palju parem olla kui lihtsalt hobusesabaga. Samuti mahub kalasaba mul kenasti kiivri alla ning ei sega rattaga sõitmist, juukseid ei jää ette ega pole kaelal ebamugavalt. Lihtsalt super. Mul on nii hea ja armas, osavate kätega Härra. :)

Pilte täna ei lisa.

Ma ikka kaalun, et peaks juuksuris ka veel sel aastal käima. Uurin nüüd, millal kuu kasvama hakkab, et saaksin endale aja kirja panna.

No comments: