Monday, November 3, 2014

Esmaspäev algas siniselt

---

Ma tahtsin änast hommikut nautida, sest teadsin, et saan magada tunnike kauem ning ei pea kuskile kiirustama. Täpselt kell 8 saatsin Härra uksest välja tööle, lehvitasin veel aknast ning istusin korraks arvutilaua taha. Internetis viskasin kiire pilgu kostkasti, töömeilile, fb-sse, blogidesse ning endalegi arusaamatult põhjustel trükkisin www.kliinikum.ee ning vaatasin koolituskalendrit. Ma olin seda alles eile vaadanud ja siis ei olnud seal midagi uut huvipakkuvat, aga täna hommikul oli seal suurelt ja punaselt:


KOOLITUS JÄÄB LEKTORI HAGESTUMISE TÕTTU ÄRA!

Ma ei tahtnud seda uskuda, aga seal see oli, suurelt ja punaselt. Kell oli sel hetkel 08:22, helistasin ülemusele, et öelda, et hakkan tööle tulema. Teda mul küll kohe telefonitsi kätte ei saanud, kuid end seadsin valmis, viisin prügi välja ning läksin auto poole, et tööle sõita päeval, kui pidin olema koolitusel, lõuna ajal pidin sõbrannaga Puusepa 1a-s lõunatama, kell 16 pidin trenni kappama. Mina aga läksin tööle, unustasin tööriided koju, lõunasööki polnud kaasa võtti ning meel oli üsna kurb.

---

Pärast tööd läksin trenni ja seal läks tuju ja olemine paremaks. :)

---

Veel tahtsin oma Härrat kiita. Härra teeb mulle patse. Täna ta küll ütles, et ma pean ise ka ära õppima, aga no ma ei oska ju ja käed väsivad ka ära. Tema on küll mul super tubli.

WP_20141102_002

WP_20141103_001


No comments: