Friday, November 28, 2014

Oh juuksed...

Kui ma kolmapäeval juuksurist  ära tulin, siis ei ei tundunudki kõige hullem, juuksed olid lokkis ja hoidis kenasti. Paraku sellist lokki mul igapäevaselt ei ole ning praegu seisuga ei ole ma tulemusega üldse rahu. Minus oovitud ilus järk on lõigatud väga kummaliselt, on järk, mis lõppeb järsku. Õnneks on kõik järgud veel nii pikad, et saan juuksed mingisse krunni kinni keerata ja midagi ei tule ära. Aga nii ma neid juukseid jätta ei taha. Härra uuris ka täna ja ütles, et "jahm, ära vaheta juuksurit, kui eelmisega rahul oled." . Tõsi ta on. Paraku on selline lugu, et homsega lõppeb kuu esimene faas ning uesti hakkab kasvama alles 22.12.14. Vahetult enne jõule ei ole tööl kumbaki juuksurit, kelle juurde ma läheksin seda kaost parandama. Küll aga on üks teine, keda ka kiidetakse, aga ma ei tea.


Iseenesest võiks esimese veerenadi ajal ka minna, siis saaks ehk isegi uueks nädalaks aja, aga eelistaksin ikka noorkuud, sest ilmselt tulevas elõikusega kaotan juustel pikkust rohkem kui ainult piiramise osa.


 

edit: lähen käin ikka järgmine nädal ära.

No comments: