Tuesday, November 4, 2014

Puhkusest ja dilemma

---


Kuigi puhkuseni on veel veidi üle kuu (tegelikult ainult 4,5 nädalat), siis üldiselt on mul plaanid tehtud. Kõige tähtsam plaan on puhata! Paraku see ei tähenda seda, et ma päev läbi voodis vedeleksin või kodus istuksin, tähendab seda, et ma võtan tegemisteks aega, teen endale pikad hommikud, vajadusel teen lõunauinakuid, olen nii, et ise rahul ja õnnelik. Ja seejärel kolm külaskäiku. Üks pealinna, üks Põlvasse ja üks Tartu lähedale. Nimelt on mul kodus endiselt väike väsinud Jänes, kes vajaks hoolt ja parandamist. Juba suvel pidin Jänesega Janele külla minema, aga siis tuli mul ootamatu Pärnu reis, mõned teised ootamatud plaanid ning puhkus saigi läbi. Üks kaisujänes on Jane käe alt juba läbi käinud, aga ma usun, et tegelikult on neid rohkem olnud. Ma kohtasin käsitöömeistrit pühapäeval, viisin talle sotsnikke, aga Jänese olin unustanud koju.


---


Ma olen juba mitu kuud planeerinud, et 22. november läksin hooaja lõpetamisele ehk Novembrijooksule. Olen end juba ammu registreerunud ja mõtlesin, et kõik plaanid jooksevad kenasti teineteise kõrval mitte kokku, aga selgub, et sel nädalavahetusel on ka mitmeid teisi olulisi asju, aga paraku Eesti teises otsas. Jooks algab aga alles kell 12 ja riigi teises otsas oleksin ma umbes kell 15 (kui aga vihma sajab, siis ilmselt hiljem, sest sellisel juhul oleksin pärats jooksu läbimärg ja sellisena just pikemat autosõitu ette ei võta). Ja siis oleks mul 24h (selle sisse läheb ka ööuni), et kõik vajalikud asjad saaks korda aetud ja tehtud. Seda on natukene vähe. Nüüd ma olengi dilemma ees, mida teha. Ma ei taha üldse sellest jooksust loobuda, aga ma tahan ka kõik teised olulised asjad ära teha ja näha tollel nädalavahetusel. Lisaks toimub 21.11.2014 Kadrinas Cadrina ja seal esineb TR. Nädalavahetus enne ei saa ma ka Virumaale minna, sest 14. novembril, reedel, on meil asutuse sünnipäevapidu ning pühapäeval on Härra ema sünnipäev.


---


No comments: