Sunday, November 2, 2014

Trennipäevik 27.10.-02.11.2014

44.nädal trenn

Nädal jälle läbi, päevad taas lühemad, ööd pikemad, väsimus suureneb. Selle viimase tõttu on hommikuvõimlemised mitmel korral ära jäänud, ma lihtsalt ei ole jõudnud, sets väsimus aai võitu ning ka 15minutit rohkem und tundus parem kui mitte midagi (ja seda see ka oli). Selga ma siiski venitasin ja rullitasin end vaibal, sest hommikuti on selg üsna kange. Lisaks on õlad pinges, tekivad "pingemunad", aga massöör, kelle juures ma käisin, läks septembrist Tallinnasse teist eriala juurde õppima ja teeb Tartus tööd vaid nädalavahetustel.

Esmaspäevases jõutrennis tundsin, et jalad on väsinud ning teisipäeval andsid sääred veidi tunda.

Teisipäeval oli meil lõuna ajal kiirtrenn, sest pidime olema kell 13 tagasi osakonnas. Trenn oli intensiivne ja üle keskmine raske. Selle tulemusel jäid mõned lihased kangeks ja piimhape  sisse ning kolmapäeval olin rõõmus, et on ülakeha päev.

Kolmapäeval jõudsin jõusaali alles kell 19, minu jaoks on see päris hilja. Lootsin, et äkki selleks ajaks enam rahvast ei ole, aga reaalsus oli teine. Pikalt ma seal aega ei viitnud, tegin oma asjad ära ning õige rinnalt surumine kangiga jäi ära, sest polnud kohta. Lendamine masinal on endiselt kõige raskem.. aga küll ma arenen.

Reedel läksin sörkima. Sattusin jälle selle lindi peale, mis ühel hetkel litsalt errori ette viskab. Möödunud korral jäi see lihtsalt seisma, mul oli veidi puudu käpuli käimisest. Hiljem saunatasin.

Kõige toredam päev oli muidugi eile, kui sain võtta oma tõukeratta ja sellega sõitma minna. Jäin veidi hilja peale ja startisin alels pärast kella kahte. Hilja peale selles mõttes, et kell neli juba hämardub. Võtsin suuna Kõrveküla poole ja sealt edasi Vasulasse. Kokku tuli 25km, künkaid oli omajagu ja väga vahva oli. Max pulsiks tuli 183x' ning avg näitas küll 143x', aga mul vahepeal käis kell 20 minutit niisama (ehk normaalse pulsiga), nii et ilmselt oli see veidi kõrgem. Trenn oli mõnus ja korralik. Hommikul olid veidi jalad kanged. Oh, ma naudin seda ikak väga-väga.

Täna oli kahjuks nii kehv ilm, et tõuksima* ei jõudnudki. Hiljem jäi küll vihm üle, aga siis ma elasin veidi sotsiaalsemat elu. Usun, et tänane puhkepäev tuleb kindlasti kasuks, homme juba alakeha jõusaalis.PS: uue kavaga on kaal veidi tõusnud, aga v-o asi hoopis jõusaalis? stressis?

--

tõuksima* - hakkasin seda sõna kasutama. Ei saa ju öelda, et ma sõidan tõukerattaga, ma ei sõida ju! Tõukan rattaga on ka imelik. Niisiis jääb ma tõuksin ;)No comments: