Thursday, December 11, 2014

Motivatsioonilangus/puudus

Lihtne oleks kirjutada kõiges ja terve see postitus sellega ära lõpetada, sest täpselt nii ongi. Trennis, sest tahaks nähe tulemusi, aga endal on neid teinekord üsna raske märgata. Ma saan aru, et jõusaalis saan raskuseid juurde lisada, see näitab ju arengut, aga ma tahaks pigem näha seda piltidelt või sellistest harjutustest, mis on rasked. Aga need olid rasked kaks kuud tagasi ja on ikka veel, võiks ju kergemaks minna? Lisaks tahaks teha rohkem aeroobset, aga ma ei ole leidnud enam rühmatreeningut, kuhu ma tahaksin minna. Sõudespinning oleks endiselt mu lemmik, aga ma tean, et heal juhul peaksin seal ühe trenni vastu ja ülejäänud oleks juba läbi valu. Selle viimase tõttu ei lähe ma ka bodypumpi või mõnda body'i trenni, ma tahan minna trenni, kus ma saaksin kõik kaasa teha. Ma tahan kätekõverdusi teha! Aga ma ei saa. Ma ei ole juba umbes aasta ühtegi teinud ja nii peab see jätkuma. Ma tahaks värskes õhus joosta, aga üldiselt on väljas pime, külm, niiske - ükski nendest ei sobi mulle. Ma võin end ju kiuste välja viia ja joosta, aga ma võtan asja mõistusega. Jooksen aeg-ajalt lindil, aga täna hakkas jalg valutama. Trenažöörid sobivad soojenduseks. Ratas ka ei sobi. Tundub, et miskit ei sobi ... Täna on eelviimane puhkusepäev. Hea on tööst eemal olla, aga kodus ma eriti olnud ei ole. Täna jäi üks kohtume ära ja siis ma magasin vahepeal pea kaks tundi. Tahaksin veidi koristada, pesu triikida. Proovisin õmmelda, seegi on valus ja paha. Puhta pesu korjan kuskile kokku ja triigin seda kunagi, kui mul on veidi helgem päev. Tahan õhtuks ühepajatoitu valmistada, mõte on hea, aga kuidas ma vajalikud asjad kooritud ja tükeldatud saan? Ega valuta ei saagi...

No comments: