Tuesday, December 2, 2014

Tagasi bloggerisse?

Ma olen wordpressis olnud veidi üle aasta, aga ikka tahan tagasi bloggerisse. Praktiliselt ainus ja suurim põhjus, miks ma wordpressi tulin, oli see, et saaksin üksikuid postitusi parooli alla panna. Bloggeris saab ka, aga see on keeruline. Nüüd ma aga mõtlen, et kui palju mul neid paroolipostitusi on? Väga vähe ju! Üldiselt on pildid.


Bloggeri oli kõik kogu aeg nii kodune ja hea. Aga ma olen seda kasutanud ka aastast 2006. Ehk peaks nimetama seda hoopis harjumuseks. Ma arvasin ja lootsin, et harjun wordpressiga ära, aga hetkel pole veel harjunud.


Mulle väga meeldis, kuidas bloggeris pildid automaatselt picassasse läksid ja sinna blogi album tekkis, sest kui mul oli vaja mingit pilti otsida, siis läksin lihtsalt picasasse ja leidsin selle sealt. Ruumi oli ka piisavalt.


Mõlgutan mõtteid ..

No comments: