Wednesday, January 21, 2015

Hakkliha-kapsahautis

Ma avastasin endale jaoks uue toidu! Miks ma küll varem seda ei proovinud? Sest ma ei teadnud, et see nii hea, aga samas imelihtne on!
Ostsin poest 250g Rakvere hakkliha, mõtlesin, et teen väikese portsjoni, aga kodus avastasin, et sügavkülmas ka ulukihakkliha olemas ja nii läks pannile 1kg hakkliha. Selle praadisin ning maitsestasin.
Olin ostnud ühe keskmise peakapsa, lasin Härral seda veidi sektoriteks lõigata ja ise tükeldasin ise väiksemaks. 
Kuna mulle tundus imelik, et panen kapsa kohvikoorega podsema, siis põhja panin ikka veidi keenud vett ja veidi hiljem valasin koore ning hakkliha peale.
Lasin 30 minutit podiseda ja hakkasin sööma. 

  • 1 kg hakkliha
  • 1 keskmine kapsapea
  • 400ml vahukoort


Sõin eile, sõin täna lõunaks ja õhtuks, söön homme lõunaks... ja siis kas homme õhtul või reedel lõunaks. 

No comments: