Thursday, January 1, 2015

Mida toob 2015?

Varasemalt olen ikka uueks aastaks lubadusi andnud, ilmselt ka kuskile kirja pannud, aga me ei hakka vanas blogis ringi kolama, et mingit aimu saada. Otseselt ei anna ka mingeid lubadusi. Tegelikult on täna tavaline päev nagu oli ka eile, ainult tööl ei pea olema ja kalendrist vaatavad vastu uued numbrid. Mul ei lubadusi, mida anda, mul on soovid ja unistused, mille täitumist ma tahan, mille poole ma püüdlen... ehk 2015 on just see aasta? 
Muu hulgas plaanin jätkata trenniga jõusaalis, jooksmisega, ootan kevadet, et tõukerattaga sõita. 
Toitumise osas on samuti muudatusi, mitte sellepärast, et täna on 1.jaanuaris 2015 ja nüüd on just parim aeg alustada, ei, üldse mitte, alustasin juba mitu nädalat varem, aga kui ma jõulude ajal ikka tahan piparkooki süüa, siis ma söön ka. Sellest kirjutan kunagi hiljem, ootan veidi, et vaadata, kuidas mul läheb. 
Jätkan tulude-kulude tabeli pidamist, mis on õnnestunud üsna hästi, aga aeg-ajalt teeb meele kurvaks, kust tulevad kõik need kulud? Vaikselt mõtlen, et oleks kuskilt vaja mingit lisasissetulekut, aga ma ei taha töötada rohkem kui 1.0 kohaga, tahan vabu õhtuid, tähtpäevi, pühasid, nädalavahetusi...
Suvel tahaksin selle vähese puhkuse ajal tõeliselt puhata, ma ei tea, kuidas ja kas ma selle võimalikuks teen. Tahaksin Härraga samaaegselt puhata, aga minul graafik paigas (mida saan muuta vaid lükates puhkuseid kevadess või sügisesse). Tahaksin käia kuskil välisriigis, aga hetkeline rahaline seis ei luba midagi (võime ju autoga korra üle piiri Lätis käia).
Tore oleks leida lahendus terviseprobleemile, aga meditsiini uskudes seda ei ole. Kõik peavad võiksid olla "head" päevad, sest kui on "halvad" päevad, siis koputab miski mõistusele ja küsib: mis nõnda tööst saab? 5 aasta pärast? 10 aasta pärast?. Kas peaks minema õppima, magistrisse, see oli ju plaanis, aga see lööb tulud taas sassi?

No comments: