Thursday, February 19, 2015

Lobanurk

Auto on lõpuks väljast puhas, kohe rõõm oli sõita, kuigi püüdsin võimalikult palju lompe vältida, sest vihma on sabistanud terve päeva. Käisin Ringtee tänava Jazzi käsipesulas. Seal töötab üks väga särasilmne noormees, kes teeb oma tööd nii suure innu ja rõõmuga, e tekitab alati endalegi hea tunde. Mulle meeldib, kui inimestele nende töö meeldib. Ja alati nii viisakas. Kindlasti lähen edaspidigi sinna, vahetu suhtlus annab teenusele nii palju juurde. 
Sel ajal, kui auto särama lööbi, käisin mina Favoras kohvi joomas. Pärast läksin veel Magazinist läbi ja ostsin klaasipuhastusvedelikku. Ma suudan küll alati ära unustada, et mul läheb seda paaki umbes 4 liitrit ja seetõttu läheb kuskil 0,5 liitrit raisku, sest mina muudkui valan, aga üleliigne hakkab kuskilt välja jooksma.
---
Sain täna kirja, et mai konverentsiga tegeletakse ja lennupiletid on broneeritud. Oh, lihtsalt oh!
---
Sain ja võtsin ühe väikese (tegelikult hirmus suur töö :D aga saan vaikselt tavatöö kõrvalt teha, sest muul ajal pole tööülesannete tõttu võimalik) tööülesande juurde, mille eest saab natukene lisaraha. Täpsem küll alles selgub, hetkel alles sulandub sisse. Mulle sobivad tabelid ja arvete pidamine veidi rohkem kui hetkel mu kabinetikaaslasele. Eks selgub, kuidas ma sellega toime tulen. Aga minu jaoks igati positiivne, sest täna vaatasin jälle oma kulude tabelit ja see ei meeldi mulle. Õnneks olen natukene sel kuul ka kõrvale pannud. Puhkuseplaanid on meil endiselt jõus, küsime pakkumisi ja proovime välja mõelda, kuhu me siis lõpuks minna tahame. Tegelikult me teame, kuhu me tahame, aga seda me ei saa endale lubada, niisiis peame tahtma midagi odavamat ja ei suuda otsusele jõuda, kas võtta palju odavam varjant ja mitte meie üks lemmiksihtkohti ja olla seal nädal (sest sealt kauem ei tahaks olla) või võtta üks teine koht, mis meeldib justkui rohkem, maksaks rohkem ja oleks seal 11-12 ööd. Ja tegelikult tahaks ma üldse suurele kruiisile minna, alustaks Vahemeres ja kunagi läheks Kariibidele. Sellest unistan vaikselt edasi. Küll see täitub. 
---
Pühapäeval on Luunjas väike wattbike võistlus. Möödunud aastal käis seal Liisuke oma noormehega. Kuna tema vanuseklassi naisi oli vaid kaks, siis oli väga vahva. Mõtlesin ka sel aastal minna, hetke seisuga küll kumbki neist tulla ei saa ja minu Härra polnud ka vaimustatud.

No comments: