Wednesday, February 4, 2015

Keda valida? Telefonioperaatorid

Sügisel vastasin  Internetis IRL küsimustikule. Nende vaadete pooldaja ma pole, aga arvamust ikka avaldan ja valisin kingitused (Härra vastas ka...). Mulle eriti ei meeldinu, et võib.olla tulevad nad ukse taha ja hakkavad oma maksureformi ja uut programmi selgitama. Aga oh üllatust. Vaatasin mina täna postkasti ning leidsin sealt sõrmikud ja retseptiraamatu. Ilmselt käidi siis mingil ajal, kui polnud ei mind ega Härrat kodus (mina läksin pärast tööd trenni ja Härral läks tööl 17:30ni, aga võib-olla käisid nad hoopis keset päeva. Mobiilidel vastamatakõnesid ei olnud. 

Nädalavahetusel sain turult SDE pastaka ja poekoti. Poekoti lasen emal või õel ümberdisainida. 

Keda siis valida? Reformi ja IRL'ile olen ma täiesti vastu. Üldiselt olen rohkem pooldanud SDE, aga see tööhõivereform jättis halva maigu. Ja valiks täitsa Keskerakonna, kui seal eesotsas oleks keegi teine. Ehk ühel päeval...

--
Täna helistas mulle EMT-st (kusjuures, number algas 58-ga, kas see vanasti polnud mitte Tele2?). Üks rõõmsameelne ja jutukas noormees, kes tahtis mulle teha suurepärase pakkumise, mida esindusest ei saa. Oleksin rõõmuga ta lõpuni kuulanud, sest EMT levi meeldis mulle palju rohkem, aga veidi üle aasta tagasi mängis EMT parajat märka ja sellepärast võtsin uue numbri ja jõudsin Tele2. Muidu ma ei kurda, aga leviga on küll probleeme - Võrumaa metsade vahel on kehv levi (seda polegi) ja suvel käisin Rahingel ujumas (5km Tartust!) ja seal polnud ka üldse levi. Küll aga mulle meeldib, et kui mul telefon väljas on ja keegi helistab, siis hiljem saan selle kohta sõnumi. Niisiis vastasin noormehele, et mul on veel aastane leping ja nad võivad aasta pärast uuesti helistada. Lisasin ka juurde, et enne Tele2 olin ma EMT-s ja siis ei teinud keegi mulle sobilikku pakkumist...

No comments: