Monday, February 2, 2015

Rahulolu

Täna oli meil tööl kolm sünnipäevalast ja laud oli lookas (homme on sama lookas). Ma olen varemgi suure innuga oma toitumist jälginud, aga siis on tulnud jälle need lookas lauad ja raske on öelda ei, kui ümberringi kõik ütlevad, et võta see üks tükike, see ei tee sulle midagi.  (ei tee ta jah, ühets tükist saab kaks, siis kolm...). Või kui nad teevad suured silmad, kui kuulevad, et sa pole veel midagi proovinudki. Ja mis seal salata - ikka tahaks ju üht ja teist proovida, koju ju selliseid asju ei osta. Minu õnneks ei ole ma eriti suur salatisõber, mulle ei maitse ka toores kala või igasuguseid korvikesed, ma ei söö võileivatorti ja ube.. Küll aga armastan ma magusat, kõik tordid ja koogid võiks ära proovida. Ma hetkel küll mõtlen, et see või too kork/toot võiks hea olla, aga isu nende järgi ei ole.
Nagu öeldud oli meil täna lookas laud. Viimati oli laud nii lookas 12.01.15 (polnudki nii armmu). Olin hommikul kõhu täis söönud. Toidud olid küll isuäratavad (kuigi oli ka mitmeid, mida ma tegelikult ei söö), aga mitte miskit ei isutanud. Vaatasin seda külma kõhuga. Vaatasin ka torte ja kringlit, viinamarju, aga midagi ei soovinud. Ja ei võtnudki. Ei suutäitki. Sest mul ei olnud vaja. 
Lõuna ajal sõin enda söögi ära, kõht sai jälle pikaks ajaks täis. 
Ja elu ongi ilus.
See on uskumatult hea ja vabastav tunne, kui sa oled suur magusasõber (või lihtsalt toitude proovija), aga sa ei tahagi midagi ja sa ei proovi lihtsalt proovimise pärast. 
Rahulolu.

2 comments:

Pille said...

Sa oled vahva :).. ütleb üks täiesti võõras inimene. Tegelikult ma lugesin Tikri blogi ja tsekkasin tema blogrollist ka mõnda teist blogi, sest pole lihtsalt ammu ringi surfanud ja miskipärast on teiste inimeste elud nagu head seriaalid, ligitõmbavad. Igatahes, sinu blogi jäi ka silma ja kuna olen ise ka tartu tüdruk, siis sirvisin veidi suurema huviga. Ja mõtlesin siis juba endast märgi ka maha jätta :D Ma katsun ka viimasel ajal tervislikumalt toituda, aga nii tugev ei ole, et koogile ja viinamarjadele vms hääle ei öelda. Trenni ka nii palju teha ei suudaks, kuigi vaja oleks küll juba. Aga ma ilmselgelt mulisen liiga palju ja hakkan nüüd raamatut lugema ja kassi paitama. Kõike head & ilusat!

Sjuteist said...

Oi, aitäh, sellist tagasisidet on hea lugeda :)
NB: minagi kasutan Tikri blogrolli kui bookmarki.

Toitumise saladus on hetkel LCHF, kirjutan sellest kunagi pikemalt. ;)

Ilusat õhtut Sullegi!