Friday, March 6, 2015

Mida sa nädalavahetusel teed?

Minuga samas spordiklubis käib üks Härra sõber. Aeg-ajalt puhume ka veidi juttu. Ühel reedel küsis ta, mis on minu ja Härra plaanid nädalavahetuseks. Vastasin, et ma pole kindel, mis Härra teeb, võib-olla läheb maale, aga mina koristan. Ta vaatas mind suhteliselt jahmunud näoga - teine küsib, mis te nädalavahetusel teete ja sa vastad, et sa koristad, mis nädalavahetus see on? Tema kohmetu pilgu ja segaduses näo tõttu selgitasin, et millal siis veel, kui mitte nädalavahetusel, tööpäevade õhtul saab ka veidi koristatud (köök peab alati korras olema), aga ühtegi suurt koristust ma õhtuti ette ei võta (tahan seda päevavalges teha). Ta mõtles veidi ja ütles lõpuks: "Ütleks Y ka nii, kui keegi talt küsib, mis ta nädalavahetusel teeb."
(antud lõiku mainisin ka juba ühes jaanuari postituses, aga tuli täna taas meelde ja tahtsin uuesti kirjutada)

Sel korral alustasin juba täna, reedel, ning reede õhtu on minu jaoks juba nädalavahetus. Homme plaanime maale minna, aga õhtul tagasi tulla. 

Üks ülemustest läks puhkama, tema käest küsisime ka, mis ta siis plaanib ja saime vastuseks: "Ma koristan." :D Naised noh.

---
Kui ma möödunud nädala reedel magasin sisse, sest telefon lülitas end öösel välja, siis selle nädala alguses jätsin ma äratuse sootuks sisselülitamast. Ärkasin küll varem ja jõudsin õigeks ajaks tööle, aga nüüd kontrollin veel õhtul ja öösel ka, kas äratus ikka on olemas. 

No comments: