Wednesday, June 3, 2015

Bubble Witch Saga


Bubble mängu põhilevelid said tehtud juba mitu kuud tagasi. Kui aus olla, siis viimases maailmas mängis pigem Härra, mina tegin aeg-ajalt saareleveleid ja päevaleveleid (kas sobib üldse niimoodi levelid kirjutada?). Muutus toimus siis, kui Härra möödunud augustis oma tööd alustas. Varasemalt ärkasin ma hommikuti pigem üksi ja hommikusöögi kõrvale mängisin. Siis aga läksid minu hommikud kiiremaks, arvuti taga enam ei istunud ja sinna kadus ka see mängimine. Aga Härra asus töö poole teele minust 30 minutit hiljem ehk siis tema tegigi hommikused mängud (ja vahepeal kulutas hullult "minu" punkte). 
Saarte omadega jõudsime ka juba vääääga mitme nädala eest lõpule (kui just mõnda nüüd juurde ei tule). Aeg-ajalt (kui meelde tuleb), siis päevalevelit ma ikka mängin, aga üsna harva. Just nüüd, kui saab igast lisapalle kogu aeg. Aeg-ajalt aitan ka facebooki sõpru, kes abi. Samas on nemad hädas levelites, mida ma pole mänginud, nii et minul on ka põnev. 

No comments: