Saturday, July 25, 2015

Töönädal läks kiiresti, kuid oli küllakti väsitav (mida oligi arvata). Teisipäeval sain läbimärjaks, muidu läks ilmaga üsna hästi (oli tuuline nagu ikka). Vihma hakkas sadama alles 800m enne kodu ja tuli ikka korralikku padukat. Ühel õhtul sain kursaõega kohvikus kokku ja jalutasin veidi linnas. Neljapäeval käis sõbranna tütre ja pojaga külas. Tütar oli teatanud, et kui nad külla tulevad, siis tahab tema ka tädiga rääkida, sest möödunud korral eriti ei saanudki. Ja ta oli tõesti jutukas.
Aga muidu veetsin ma õhtud kodus. Kui koju jõudsin, siis vahetasin pärast pesus käiku riided hommikumantli vastu ning alustasin sarja vaatamisega. Igal õhtul vaatasin ära "Kirgede tormi" osa ning seejärel alustasin "Pretty Little Liars'iga". Ja hetkel alustasin just 3. hooaja esimese osaga ehk olen hästi edenenud.. ehk liigagi. Ma ei osanud ka arvata, et selline sari võib olla, et väga raske on pooleli jätta, sest iga osa lõppeb huvitavalt ja kuna mul on viis tervet hooaega arvutis olemas, siis ei olegi mingit probleemi seda muudkui vaadata ja vaadata.
Puhkus ajas mu kohvi joomise veidi segi. Tähendab seda, et kohv on nii hea, et ma joon seda liiga palju. Tööl endiselt ei joo. Hommikuti joon ühe tassi, aga on õhtuid, kui olen joonud kolm tassi. Hkm. Ma tean, et seda on palju. Ja mõnel õhtul võttis see une ka.
Täna on täiesti lebotamise päev. Hommikul tegin tiiru turul, siis oli ilus päikseline, hiljem hakkas pilvitama. Ja seejärel olen olnud lihtsalt kodus. Vaadanud sarja. Koristanud. Tegin süüa. Koristasin veel. Triikisin pesu. Härra tuleb homme. Meil on omavahel ikka selline kord, et kui üks meist ära on, siis koju tulles on elamine ikka korras, sh köök ning nõud ka pestud. Aga sellest ei peagi omavahel rääkima, see tuleb iseenesest. Olen ikka näinud paarikesi/elukaaslasi, kus üks pool üldse ei korista... ja ikka naine juhtub see olema, kes muudkui koristab, see süüa, korjab mehe järelt asjad üles, teeb kõik ette ja taha. Mina sellest aru ei saa. Ja mina nii ei saaks. Jah, mulle meeldib koristada, aga lihtsalt koristada, ikka tahan ju, et kodu oleks korras. Ja üldjuhul koristan ma siis üksi (ehk saadan Härra kodunt ära) ja ma naudin seda. Aga kohe kindlasti ei taha ma kuskil ära olla, koju tulla ning avastada, et kraanikauss on nõusid täis. Ja seda ei juhtugi. :) Tubli Härra. Tubli minna. Asi toimib.No comments: