Tuesday, September 8, 2015

Home, sweet home

Küll see Eesti õhk on ikka hea! Selline värske. 
Reisimise puhul on kõige hullem minek ja tulek. Tulek isegi hullem, sest väga tahaks juba koju jõuda, aga kuidagi ei saa kiiremini... ja eriti pikk on see pealinnast Tartusse tulek. Aga nüüd oleme kodus tagasi ja suvepikendus sai läbi.
Parandatud hammas ei taha minuga koostööd teha. Eks ta selline kehv on... aga funktsioneeris ju nõnda hästi. Pean homme arstile helistama. 
Ja siis ma maadlen Emdomondoga. Olen sellega ju trenne ja jalutauskäike umbes 1,5 aastat jäädvustanud. Ma olen kindel, et kui ma sellega alustasin, siis ma ei teinud oma trenne avalikuks... aga kuidagi on need trajektoorid avalikuks muutunud ja mulle ei meeldi see. Ma ei tea, kas see võib ka sellega seotud olla, et vahepeal olen premium või nende uuendustega? Seadete alt saab kenasti valida, et tuleviku trennid ei oleks avalikud, aga kõik, mis on olnud, pean ükshaaval ise ära muutma. Mul tekkis selline trots, et loobuks üldse Endomondost, aga kogu see tore ajalugu on ju seal... ma ise olen täpsemalt trenne kirja pannud alles möödunud sügisest. Või koliks ümber Sports tracker'isse? Aga ka see tähendaks uuetsi nullist alustamist. Samas ma tahan, et miski mõõdaks neid distantse, sest mul ei ole GPSiga pulsikella. Ja nii tore on hoida silm peal statistikal ja vaadata enda tõuse-mõõnasid.
Ja tegelikult on peale nende teisigi äppe, mida saaks kasutada. Oh, ma ei tea.


No comments: