Saturday, September 26, 2015

Pärast pikka puhkust (nii pikk kui see 2,5 nädalat olla saab) oli mõnus, et sai kaks päeva veel koolitusel käia, mitte ei pidanud kohe tööle kappama. Koolitus oli igati asjalik ja arendav. Sel aastal võtsingi koolitusplaani kõik sellised koolitused, mis annavad mulle endale enesearengu mõttes midagi juurde. Ja möödunud kolmapäeval tööle jõudes olid teised (töökaaslased) palju rõõmsamad mind nähes kui ma ise. Pole ka midagi imestada, nii hea on puhata. Suurt segadust ei olnud, aga kas ma juba järele olen saanud.. seda ma ei tea. Suuremalt jaolt ikka olen, mõned paberitööd, millega nii kiire ei ole, on veel tegemata. Lõpuks ometi on kõik puhkused läbi ja saab rahulikult tööd teha, ei pea asju tegema ette ja lõpuks ei pea ka järgi tegema. Suurem osa reeded, kui ma tööl olen, on aga sellised, kui ühte kolleegidest asendan. Aga ka täna olin ma näiteks koolitusel. Paraku ootasin ma midagi muud, ma ei ole kindel, mida ma ootasin, aga koolitus ei olnud minu jaoks eriti haarav. Alguses mõtlesin tasakesi LCHF peale tagasi minna, aga sai selgeks, et seda tuleb ikka järsku teha. Mulle lihtsalt ei sobi, see tasakesi liikumine, sest siis ma jäängi liikuma. Niisiis on hetkel ka sellised lood, et mu keskendumisvõime on veidi häiritud, esineb peavalusid ja pidevalt on tunne, et tahaks süüa midagi, kuigi kõht justkui tühi ei ole (aga ei püsi ka nii pikalt täis, kui ma tahaks ja mulle sobiks). Seetõttu läksin ka täna lõunapausi ajal DuNordi, kuigi see mulle üldse ei meeldi. Miks? Toit on seal kallis. Tahad võtta prae, mis maksab juba üle 3 euro, aga sinna lisandub veel põhilisand ja salat.. ja äkki tahad veel juua ka ja lähebki arve juba üle 5 euro, võib-olla juba 6 eurot. Minu arvates on seda palju. Eks päevapraad on odavam, aga ma ei saanudki aru, mis see täna oli. Igal juhul ei sobinud mulle ükski supp, praad, salat (pannakse ju suhkrut juurde), aga leidsin ühe karbi sülti. Võtsin siis selle ja ühe latte. Sült oli.. selline keskmine, delikatess-süldiks (nagu oli karbil nimi) ma seda ei nimetaks. Ja latte oli ka väga kehv (ja maksis 2 eurot). Lühidalt öeldes ma pettusin ja mõtlesin, miks ma sinna üldse ronisin. Aga ma tean, et viga asi on minu maitses.
Tegin eile õhtul LCHF bountysid, täpselt retsepti järgi ja panin ka magustajat (mis veresuhkrut ei tõsta) ehk Bakery+ (3 korda magusam kui suhkur). Ma kasutan seda nii harva, et erilist kogemust ei ole, aga lõppu jääb stevia järelmaitse, mis mind häirib. Ma ei mäleta, kas ma olen varem teise suhkruasendajaga teinud või olen selle üldse panemata jätnud? Kookoshelbed ja kookoskoor on ka juba niigi magusad. Järgmine kord olen targem. 

No comments: