Sunday, November 15, 2015

15 november


Pargipuude oksi murrab sügis, külm poeb mantlihõlma vahele...
Sama kiirelt nagu see kõik juhtus, silmapiiri taha kadusid...
15 november vihmasajune...

Härral oli eile kursakaaslastega kohtumine ja väike pidu. Mina vaatasin õhtul oma sarja, uni tikkus ikka väga silma, aga pärast kella 22 ajasin end ikka väljas. Miks? Eks ikka sellepärast, et Püssirohukeldris oli Terminaator. Lootsin, et lavale tullakse juba pool 23, aga tegelikult tuldi vähemalt 30min hiljem. Nägin tuttavaid TR särkidega ja mõnda niisama tuttavat ja mõnda rohkem tuttavat, kes mind oma lauda kutsusid, aga kuna tahtsin lava juures olla, siis käisin vaid korra jutustamas. Minu arvates oli rahvast rohkem kui tavaliselt (ehk viimasel ajal on Püssis vähe rahvast... 10 aastat tagasi oli ikka palju rohkem). Nii mina kui ka Härra oleme Kannumeesteseltsis ja seetõttu ei olegi raske lihtsalt korra Püssi minna (ja sõbra saab tasuta kaasa võtta), kui piletiraha maksaks, siis ilmselt (niisama) korraks sinna ei läheks. Ehk Härragi astus korra sõbraga läbi, aga kadusid ka sama kiiresti. Ma lootsin vaikselt, et kontsert tehakse kõik ühes setis, aga kahjuks mitte. Minu jaoks tähendas see seda, et läksin pärast I setti koju ja olingi südaööks kodus. Need pausid venivad teinekord üsna pikaks ja mina ei jõudnud seda ootama jääda, kvaliteetne uni on minu jaoks samuti väga tähtis.
Uni küll nii kvaliteetne polnud, sest kuskil 3. korrusel olid kellelgi mõned musikaalsed sõbrad külas.

Aga naabrikass on tagasi! Mul tekkis vahepeal juba mure. Täna hommikus istus väga kenasti ühe auto kapotil ja kohe ootas, et keegi talle pai teeks. Muidugi tegin talle pai, kohe ei tulnudki kallale.

Eile käisin ka linnas, et äkki leian ikka mõne kleidi. Ei leidnud. No mul ei ole midagi asutuse peole selga panna! Ehk mingi päev käin veel Lõunakast läbi, aga eriti lootusrikas ei ole.

Natukene nuuksus olen ka, sest eile läksin autoga ülevaatusele.. ja tuleb veel minna. Ma ei osanud arvati, et mul võiks heitgaaside ja tahmaga probleeme olla. Aga näit oli ikka väga paigast ära. Muidugi oleks võinud ma minna siis, kui olen enne ühe pikema sõidu teinud, aga noh, ma ei osanud muretseda, viimane pikema sõit oli ju kuskil oktoobri alguses, pärast seda olen üldiselt sõitnud vaid linnas, mis ei ole diislile väga hea, otsad on ju lühikesed. Samas see mees väitis nagu ma sõidaks linnas 5. käiguga. No ega ikka ei sõida küll! Ja 4. käiku kasutan ka väga harva, sest minu marsruudile ei jää selliseid tänavaid, üldiselt ikka 3. käik. Samas puudub mul info, kuidas auto eelmine kord läbi sai ja kas sellega oli kõik kohe korras, sest tol ajal ajas selle asja korda autoaed.
Kõik muu oli korras.
Aga pole midagi. Helistasin ikka kohe töökotta ja kurtsin kurva häälega oma muret. Viin neljapäeval auto sinna, teevad asjad korda, käivad ise kordusülevaatusel ära ja vahetavad rehvid ka (esialgu pidin rehvid mujal vahetama).
Ma tean, et töökoja omaniku telefonis olen ma nimega "Härra nimi Peugeot", aga sel nädalal helistasin ma 2x enda telefoni pealt ja ometi see teine tüüp teadis kohe, kes ma olen. Tutvustan end ikka "Mina see Peugeotiga.."

Sain Prismast pealambi. Tegelikult sain eile Magazinist ka, aga too keeldus koostööst...

Käisime Võrumaal Härra ema sünnipäeva tähistamas.
Läksime minu autoga ja üritasin torusid ka tahmast puhtamaks saada... hkm.
No comments: