Wednesday, November 4, 2015

Esmaspäeval sain sülearvuti kätte, milleks osutus siis kasutatud, kuid hästi hoitud Dell latitude E6230. Neid näitajaid ma enam ei mäleta, aga pidid olema head. Ainult ekraan on pisem ehk siis kogu arvuti on eelmisest väiksem ja samas ka palju kergem, pole mingi probleem seda mahutada käekotti ja kergelt kaasas kanda. Mina olen ikka Windowsi kasutaja ja peal on Windows 10, mis esialgu oli veidi ehmatav, aga seda sai veidi kohendatud ja nüüd juba sobib. Mina olen rahul, muud ei oskagi öelda. Nii tore, kui arvuti on kiire, kuigi aeglane arvuti õpetab kannatlikkust. Mäletan, kui mul ühikas oli üks vana lauarvuti, sellega pidi väga kannatlik olema, aga ma olin ja sain kõik koolitööd tehtud ja ka muud asjad aetud.. aga kui seda tahtis keegi teine kasutada, siis neil seda kannatlikkust eriti ei olnud.
---
Tahtsin täna oopsie-leivakeste retsepti kontrollida, sest külmkapis on kodujuustu, mille kuupäev hakkab kukkuma. LCHF alustades tegin neid leivakesi üsna tihti, väga suurt maitseelamust ei saanud, aga midagi viga ka ei olnud. Ja täna lugesin siis retsepti uuesti ja mis ma teada sain?! Ma olen neid alati valesti teinud! Ma olen kasutanud kodujuustu,. kuigi tegelikult on retseptis toorjuust. Täielik totu.
Niisiis, leivakesi ma täna ei tee. Teen hoopis Härrale kodujuustupiruka.
---
Pühapäeval sain e-maili, mis oli meeldetuletus, et pean autoga tehnoülevaatuse minema. Samal õhtupoolikul veel ka smsi! Ilmselt olen riigiportaalis kuskile mõne linnukese teinud, aga mulle meeldib. Vast järgmine nädal lähen.
Viimasel ajal olen teinud suuremalt jaolt vaid linnasõite ehk 5-6km hommikul tööle ja sama palju koju, kõik linnas ja keskmine kütusekulu on olnu 8l/100. Ehm, natuke palju. Mõtlesin, et eelmine aasta oli ju hulga vähem... mõtlesin veel veidi ja meenus, et möödunud sügisel sõitsin ma üsna tihti pärast tööd Arenasse, aga sinna sõites oli ka 70km/h ala, mis tõi kohe kütusekulu alla.
---

No comments: