Monday, November 16, 2015

Kohvist ja võist

Vahepeal oli mul külmkapis 4-5 tervet pakki Saaremaa võid ja vahel veel midagi muud lisaks, millega küpsetan või näiteks Saarema või soolakristallidega, mida võtan mina muna ja peekoni kõrvale, Härra aga määrib leivale. Nimelt on Saarema või minu lemmik ja kohv sellega on kõige parem. Olen proovinud ka teisi... aga ikka tunnen mingit kõrvalmaitset (ma olen kõrvalmaitsete osas ikka üsna tundlik :D). Aga võid kipun pigem ostma siis, kui see on soodushinnaga. Ja nüüd on külmkapis tühjus... soolakristallidega võid just kohvi sisse ei pane.
Kookosõli pole ma enam ammu kohvi sisse lisanud, sest mingil hetkel ei tahtnud kohvis enam kookosmaitset (kuigi mu kookosõli on maitsetu :D). Aga kohv on nii hea!
Tegelikult jõudsin täna järeldusele, et ma ei joo enam õhtuti rohkem kui üks taas kohvi (va kui olen pärast tööd näiteks kohvikusse läinud ja joon seal lattet ja kodus tahan veel kohvi). Mõte oli selles, et kui tuleb tahtmine kohvi juua, siis teen hoopis teed! Nimelt kui esimene õhtune kohv on mul rasvakohv, siis teine on tavaline kohv vahukoorega. Ma ei pelga, et kohv mul une ära ajab, aga mulle tundub, et ma kipun seda teist tassi jooma selle pärast, et kohvi joomine on nii hea... võtad selle hetke, jood kohvi, kuulad head muusikat, loed mõnda head blogi (või kirjutad ise midagi). Aga samamoodi saan ma seda teha ka teetass käes. Proovida ju võib.
Mõte oli lausa nii hea, et hetkel on mul laual teine tass õhtust kohvi. Hkm. Aga see on ka rasvakohv, täna juhtus nii, isu ei ole eriti. Homme olen tublim. Kusjuures olen viimastel nädalatel tööl teed joonud, täna jõin lausa kolm tassi ja see suhkruta/magusaineta ingveri-sidrunitee oli väga magus! (kõik muutub magusaks, kui suhkrut ei söö)
No comments: