Tuesday, November 10, 2015

Ma olen ehk mingi aeg maininud, et mulle meeldib kui mu facebooki "sein" on puhas. Jah, aeg-ajalt ma ikka lisan mõne pildi, jagan midagi või kirjutan midagi, aga siis vaatan selle mõne aja pärast üle ning klikin paljudel asjadel "eemalda ajajoonelt". Nii olen ma selle seina mitmeid kordi üle käinud, sest kui aastataega tagasi minna, siis vahel ilmub asju, mida möödunud korral ei olnud. Mulle endale tundus see lõpuks üsna puhas. Jätsin ikka midagi alles, aga pea kõik pildid kaotasin ajajoonelt.. enda meelest. Nädalavahetusel vaatasin enda profiili Sõbra arvutist ja üllatusin... üllatusin ikka väga, sest mitte miski ei olnud mu facebooki seinalt kadunud. Esmaspäeval kontrollisin sama asja Sõbrantsi konto alt ja Härra oma alt ka.. täpselt sama jama. Mina enda meelest olen väga tubli, aga vaatavad teised minu profiili ja kõik on endine.
Samas ütles Härra, et tema on just selle "eemalda ajajoonelt" klikiga terve oma seina puhtaks teinud. Ja see ongi puhas! Siis ka, kui mina seda enda konto alt vaatan. Kuidas see võimalik on?
Ma e näinud muud valikut, kui et hakkasin kõige pealt kõike seinale tagasi panema ja täna alustasin uuesti "eemalda ajajoonelt" klikkidega. Ei teagi, kas julgen Härra konto alt piiluma minna..
Ma tahaks uskuda, et suurem osa poste on peidetud, aga ilmselt ilmub iga kord, kui seina läbi lappan, jälle uusi, mida tahaks ka peita.
---
Aeg-ajalt on kummaline, kui mind kutsutakse täisnime pidi. Muidugi see meeldib mulle, aga on harjumatu. Aga mul on vähemalt kaks sõpra, kelle jaoks mu kaks nime käivadki kokku ja muud moodi lihtsalt ei ole. Näiteks reedel saatis Sõber klassiõele sõnumi ja kirjutas sinna vaid pool minu nimest, hiljem aga rääkis, et see oli nii kummaline ja tal oli nii veider seda sõnumit ära saata, sest midagi jäi puudu, aga samas oli liiga kiire, et seda muutma hakata.
--
Tegin täna peekonisushit. Retsept pärineb siit. Ma olin seda korra veel teinud, aga siis olin ostnud veidi lühikesed peekoniviilud ja tegin kaks väiksemat rulli. Sel korral oli korralikult pikad viilud ja rull tuli väga hea. Järgmine kord segaks ehk riivjuustu hakkliha sekka.

No comments: