Tuesday, November 17, 2015

Oh neid soove...

Üks päev mõtlesin, et tahaks vaikselt uut telefoni. Nimelt kavatsen jaanuaris teenuspakkujat vahetada ja ehk õnnestub kuidagi odavamalt telefon soetada (hetkel Tele2, mille leviga ma eriti rahul ei ole). Samas olen ma ustav Windows Phone'idele ja valik ei olegi eriti lai. Lõpuks jõudsin selleni, et enne ikka ei vaheta, kui vana otsi ei anna...
Ja täna kukkus telefon kogemata maha, ikka autoteele, mina ei märganud, astusin veel peale ka! Okei. Ekraan ei ole sugugi nii sodiks, kui see oli kevadel.. ja puutetundlikkus töötab. Aga soovidega tasub olla veidi ettevaatlikum.
Aga kuna jaanuar on siiski üsna kaugel, siis tellisin ebayst uue ekraani ja Härra saba taaskord oma suurepäraseid oskusi kasutada! (Pigem valmistab mulle muret see, et eelmine kord oli mingi liimiga probleem ja minu meelest panime me sinna super attacki...)
---
Käisime tüdrukega kinos, filmiks oli "Isad ja tütred". Meile meeldis. Pisar tuli ka silma.
---
Alles eile kurtsin, et Saaremaa või on otsas. Täna oli aga "ajalehtede" ja Konsumis/Maksimarketis see hetkel 95 senti. Muidugi läksin poodi ja ostsin kohe neli pakki. 
---


No comments: