Friday, November 13, 2015

Täna hommikul helises kolm äratuskella peaaegu üheaegselt. Minu telefonis töötas tavaline (ehk telefonis olev) äratus, lisaks võtsin eile ühe äpi ja lisaks äratas meid Härra telefon. Uni oli aga katkendlik, ilmselt oli hirm taas sisse magada.
Tööpäev möödus aga.. nagu niuhti. Ainus vaba hetk oli veidi lõunapausi, kui ma pärast söömist ei kiirustanud kohe tagasi arvuti taha, vaid istusin teistega umbes 10 minutit (ja ruttasin seejärel kolleegile appi). Võib-olla kui ma oleksin need 10 ka tööd teinud, siis oleks ma ka kõik valmis jõudnud, aga paraku ma ei leidnud, sest kell neli pidin enda osakonnast välja lendama, sest mul oli kohtumine teises majas (ja edasi läksin koju). Paberitööd jäi veidi tegemata, aga pole midagi, teen esmaspäeval. Ühel novembri päeval lähen alles lõunaks tööle ja seetõttu pean tegema tunde veidi ette ja järgi, niisiis ongi hea järgmisel nädalal minna mõnel päeval vähemalt poole 8ks tööle (eriti hea oleks minna kahel päeval kella 7ks tööle..).
Eile arvasin, et täna tuleb väga emotsiooniderikas tööpäev. Olin ennast veidi hullemaks ette valmistanud, tegelikkuses läks see üks kardetud kohtumine hästi ja viisakalt (ma olen ikka tasane ja viisakas, aga olin kindel, et teine osapool seda ei ole). Ja tegelikult oli mul tõesti nii kiire, et emotsioonideks polnud aega. Üle väga pika aja jõin ma pärastlõunal ühe väikese tassi kohvi (kohvipuru laenasin kolleegilt, sest mul endal kapis kohvi ei ole). Kuigi ma suhtlesin palju ning väsisin sellest, siis samal ajal oli arvutis nii palju paberitööd, et silmad hakkasid klaasistuma.
Tahaks loota, et kõige tähtsamad asjad sain ikka valmis.
---
Ühte vette astuda, mitu korda Sa ei saa, jões, kus vesi voolamas.
---
Panin täna aja ka rehvivahetuseks, sain selle neljapäevaks. Kui mulle oleks ka mõni teine aeg ja päev sobinud kui teisipäev ja neljapäev kell 17, siis oleks ilmselt ka varem saanud. Homme toon rehvid õe juurest ära. Lisaks vaja vahetada üks tagatuli ja minna ülevaatusele (loodan homme minna!).
Järgmise nädala õhtud on ka kuidagi tegusad.. sinna mahub mitu trenni, pikem kosmeetiku külastus, kahel õhtul on kino (naistekas ja Näljamängude viimane osa), reedel on asutuse aastapäevapidu (mul ei ole endiselt midagi selga panna).
---
Täna tegin sporti õues. Kui õigesti riidesse panna, siis on ikka väga mõnus. Pealambist tunnen veel puudust, aga küll ma ka selle leian. Lisaks googeldasin eile seljakotte veehoidlaga... ma ei tea, kuidas nende päris õige ja täpne nimetus oleks. Tahtsin natukene nende hindade peale ära minestada. Ma lihtsalt mõtlen, et pikemaid sõite tehes (tõuksiga) oleks väga hea, kui oleks vesi kergelt võtta. Selle tavalise pudeli võtmine ratta küljest ei ole sugugi lihtne, võtab hoo maha ja paneb tasakaalu kõikuma. Aga samas ei näe ma nii suurt vajadust, et selle eest nii kõrget hinda maksta. Lõpuks vaatasin siis ebay poole ja täitsa leidsin sealt midagi, mille võiks tellida. Teen veel nädalavahetusel taustauuringut ja siis tellin endale mõne lihtsama variandi ära.
---
Täna on reede!


No comments: