Tuesday, December 8, 2015

Eile tegin toorjuustukooki, ikka suhkruvaba. Ma ei oska öelda, kust ma selle retsepti võtsin, sest leidsin selle ammu ja see on mul retseptikausta vahel. Põhjaks muna, või, tsipa magustajat ja kookosjahu (mina panin 2/3 kookosjahu, 1/3 mandlijahu). Küpsetasin põhja ära. Sisuks toorjuust, 2 muna, magustaja. Küpsetasin jälle. Ja kõige peale veel hapukoor ja veidi mustikaid. Ma pelgasin, et kas jälle tuleb see stevia maitse magustajast.. ja no tuli! Ometi oli seda magustajat seal niivõrd vähe.. mõtlesin korra, et kui peks uue bakery+ tellima, siis segan selle veel erütitooliga ja äkki siis kannatab. Kook tuli hea! Aga minu jaoks liiga magus. (ülla-ülla). Tõesti liiga magus. Võtsin seda ka tööle kaasa, tükike kabinetikaaslasele, tükike Sõbrantsile ja veel paar tükikest karpi, mida mõned töökaaslased lõuna ajal proovisid. Kõigile maitses, aga keegi ei leidnud, et see kook oleks magus.. peale minu. Vot nii juhtub selle maitsetundlikkusega.
Ja siis ma käisin täna massaažis. Ikka seal, kuhu plaanisin juba kevadel minna, vot nüüd lõpuks jõudsin. Võtsin ikka klassikalise. Ise ei saa arugi, et parem pool on täiesti pinges.. ja mõned muud hädad ka. Praegu on küll väga hea olla. Lõpus tegi ta veel matil ka veidi Vana-Eesti maamassaaži ja mõtlengi, et lähen uuel aastal ka siis võtangi hoopis selle. Kogemus igati positiivne. Lisaks võtsime sealt mõne töökaaslasega kinkekaardi, mille me tänutäheks treenerile kingime (kuna ta ka ise on seal massaažis käinud ja väga kiitis, siis tundus igati hea ideena.. ta vajab ka puhkust ja lõõgastust).
Arutasime täna töökaaslastega puhkuseid ja panimegi midagi paika. Ega seal m,idagi erilist paika pole pannagi. Suvi tuleb taaskord hullumaja. Ja ma ei tea, kuhu see viib. Just see suvi, just need puhkused. Ma ei jõua teha mitme inimese tööd. Lõpuks tahaks suvest puhata.. aga pole kuskil puhata.

No comments: