Thursday, December 3, 2015

Uskumatu, kuidas aeg alles lippab. Nädala algus läks nii kiiresti, ma ei saanud korralikult magada, ärevus oli sees, tööl oli hirmus kiire (eks ma ise olen valinud sellise eriala, et töö ei saa kunagi otsa). Teisipäeva õhtul harjutasin kodus korduvalt ettekannet, sest alles selleks ajaks sain ma selle kokku. Läksin varakult magama ja võtsin isegi mõne palderjani tableti, et ehk jään ruttu magama.. ilmselt jäingi, aga ärkasin kell 4 ärevusega ja enam und ei tulnudki. Vähkresin ühel pool ja teisel pool, aga püsisin äratuseni voodis. Ärkasin enne poolt 6, nii vara polnud kõht ka tühi, kohvi juua ei tahtnud, sest ees ootas pikk bussisõit. Kesklinna läksin jala, sest ei leidnud ühistransporti, mis mulle oleks sobinud. Pealinna sõit kulges rahulikult, üritasin tukkuda, väljas oli ju kottpime. Jõudsime varakult kohale, vaatasin üle saali, võtsin koha, jõin kohvi. Konverents oli huvitav, aga koge alguses mindi ajakavast üle ja see häiris mind. Häirib alati ja väga. Ma usun, et mina sain  kenasti hakkama, muidugi oleks tahtnud mõnda asja paremini teha, aga eks närv oli sees ja jalg ikka värises. Hea, et see kohe alguses ära oli, sest hiljem sain konverentsi nautida. Kusjuures kui olin koha ära valinud, siis varsti tulid mingid naised ja küsisid, kas minu kõrval on vabad kohad. Muidugi olid vabad. Nad istusid ja minu kõrval olev naine vaatas päevakava ja kommenteeris midagi minu kohta, ma ei kuulnud, aga mõtlesin küsida, kas räägivad minust. Rääkisid ja välja tuli see, et tegu maalt minu naabrinaisega. Ta küll ütles, et ma mängisin lapsena tema pojaga koos, aga ma olin üsna kindel, et see polnud mina, hiljem täpsustasin seda emaga. Ja nii oligi, eks ta ajas mu veidi ühe mu õega segamini, aga pole hullu, eks me oleme ikka ühe pere lapsed ja vahepeal üle 20 aasta mööda läinud. Aga oli väga tore ja armas. Hiljem arutasime omavahel mitmeid teemasid. Üritus oli tore, toit oli imemaitsev. Lõunapausi ajal tegin ka kiire käigu Baltijaama turule, sõitsin selleks 2 peatust trammiga, käisin 3minutit turul ja sõitsin tagasi, jõudsin õigeks ajaks. Ainus miinus oli see, et päev oli väga pikk ja Tallinn on Tartust ikka väga kaugel. Päev algas kell 4 ja koju jõudsin veidi enne kella 8. Minu jaoks väga pikk päev, mulle lihtsalt väga meeldib kodus olla. Aga nüüd täna öösel sain ma lõpuks magada. Ja homme on juba reede ja nädalavahetusel plaanin ma puhata.

No comments: