Saturday, December 12, 2015

Uut nutitelefoni?

Kuigi hetkel veel mu Lumia 625 töötab ja ma endiselt ootan uut ekraani (eriti kaua tuleb sealt Hiinast...) ja loodan, et Härra saab ka teist korda selle hõlpsasti vahetatud (kuigi me viimane kord ehk mingit superliimi kasutasime?), aga tahes tahtmata ma piilun ja vaatan ja otsin uut telefoni. Reaalsus kipub olema selline, et ma pean loobuma oma kastikesest ja Windowsist, sest midagi sellist lihtsalt ei ole osta. Aga millist ma siis tahan? Mulle ei meeldi ükski teine OS, kuigi ma tean, et probleem, on minus ja kui mu meel veidi rohkem avatud oleks, siis ma võtaks ka millegi muu vastuja lepiks sellega. Niisiis ma aeg-ajalt ikka vaatan neid e-poode, aga ei oska sealt ka midagi leida, mis mulle sobiks, sest mulle ei meeldi pakutavad OS-id.. panen aga jälle akna kinni ja elan edasi. 
Kuu pärast saan teise teenuspakkuja juurde liikuda! 

No comments: