Monday, December 21, 2015

võib-olla lumi on maas..

Möödunud nädalal jõudis lõpuks uus ekraan ja eile vahetas Härra katkise uue vastu. Sel korral läks palju kiiremini! Üldiselt asi toimib, aga mõned kohad ei ole enam nii puutetundlikud. Kuna ma eriti palju telefoniga ei trüki, siis pole väga viga, aga enne ajas närvi küll, kui tükk aega tahtsin seda a tähte ja no ei tulnud (lõpuks ikka tuli!). Uute telefonide osas on kolm varianti - Huawei, ASUS, Gigabyte ja võiks neid ehk rohkem võrrelda ja uurida, aga hetkel pole erilist tahtmist.
Lisaks sain kätte seljakoti veepaagiga. Tahaks seda juba katsetada, aga lühikesele jooksuringile ma seda kaasa ei võta. Pigem mõtlesin ikka rohkem tõuksimise peale. Paraku pole ma vist 1,5 kuud.. või äkki isegi 2 kuud? tõukerattaga sõitmas käinud. Mind häirib see vesine ilm, siis on libe ja paha. Aga küll ma jõuna. Püüaks ikka sellel kuul hooaja lõpetada ja uuel kuul uut hooaega alustada. Iseenesest võin ka Tamme 600m ringile tõuksima minna.
Tööpäevi jäänud veel 1,5, aga teha .. oi kui palju. Ja kui uuel aastal tööle minna, siis ootab üks aruannete kuhi.. johhaidii.. täna just sai ülemus meeldetuletuse, et üks aruanne vaja esitada juba 5. jaanuariks (ehk see aruanne, mida ma üsna tihti unustan). Aga armas Sõbrants on vähemalt tööl.
Mõtlesin tükk aega teha endale see teine tass kohvi, sest mul on endiselt nii külm. Üldiselt ma olen ikka selle õhe tassi peal õhtuti ja nii jäi see ka täna. Tegin  endale just teed ingveri ja sidruniga. Sidrun sai otsa ja ingverit jäi vaid tükike ja ometi ma täna seda poest ei ostnud. Ma üldse unustasin ära, miks ma sinna Prismasse minna tahtsin. Nii juhtub, kui ei tee nimekirja.
Sarjad on vahepeal puhkusel. Oleme jõudnud järje peale nii Grimm'i kui ka Supernatural'iga. Eile alustasime Blindspot'ga. Jessica vaatasime ammu ära.
Kuna mul autos mp3 plaadid/mälupulk ei mängi, siis aeg-ajalt kirjutan mõne plaadi. Ma ei ole eriline raadio sõber (enam), mulle ei meeldi näiteks ükski hommikuprogramm. Eile saigi uus plaat kirjutatud (mille ma muidugi koju jätsin), sest mul pole muidu autos kuulata ei Taukari "Segased lood", Smilersi "Et sa teaks", Termika "Las tuiskab" (saime arvuti abiga selle endale lindistatud!)... aga ülejäänud plaadile tuli ka muusika panna. Lõppu läksid isegi mõned (vanad) ingliskeelsed lood (nt "Nothing else matters".). Kahte lugu lisasin plaadile hoopiski kaks korda (vot nii suur fänn olengi!).

No comments: