Tuesday, January 19, 2016

Nädalavahetusel lugesin läbi kaks raamatut James Bowen'i raamatut "Tänavakass Bob" ja "Bobi maailm". Mõnusad raamatut. Googeldasin ka veidi ja muudkui vaatasin selle ilusa Bobi pilte - ilus punane kass. Meenutab mulle minu kiisut. 
Lisaks ootab lugemist veel mitu teist raamatut.. ja kaks uut juba raamatukogus ooteriiulil. Sõbranna vaatab homme järgi, millistel raamatutel on järjekord taga ja selle järgi pean ka natukene valikuid tegema. 
Eile sain kätte uue pulsikella! Jutt käib ikka Polar m400-st. Nagu ma eelnevalt olen maininud, siis otsisin seda mitmest kohast ja lootsin ikka soodsama pakkumise leida, aga eriti ei leidnud. Tutvuste kaudu oleks ühest spordipoest saanud veidi soodsamalt, aga siis läks mu armas treener Soome ja nägi seda seal veel soodsamalt. Ja nii jõudiski minuni üks valge Polar m400. Valge on natukene uus värv ka minu jaoks, aga musta ma sel korral ei tahtnud, roosat või muud väga värvilist ei tahtnud ka võtta ja nii jäigi valge. Kella ostsin pulsivööga, aga selle viimase müün hea meelega maha, sest H7 pulsiandur ja vöö on mul juba olemas. 
Eile laadisin kellal aku täis, tõmbasin ka ühe äpi telefoni, seadistasin kella ja täna panin käele. Treeninguteks panin hetkel 3-5h nädalas, kevade poole tõstan seda (kui tõuks juurde tuleb). Aga tänane päevane aktiivsuse norm oleks jäänud täitmata, kui ma ei oleks trenni läinud. Tööl küll liigun ühest koridori otsast teise, istun ja tõusen, istun, käin trepist, aga seda liikumist on tegelikult väga vähe (samas 3,5 a tagasi sinna tööle minnes olid mu jalad päeva lõpuks nii valusad, et ei jõudnud end liigutada.. aga tol ajal käisin kogu aeg treppdest üles ja alla). Oh! Ja trennis tegime me Insanity workouti! See on üks super trenn, mida ma tegin iseseisvalt juba üle kolme aasta tagasi. Aga siis hakkasid mul käpad valutama ja päris viimased trennid jäidki tegemata. Täna tegime fit test'i minu soovitusel, et inimesed ka enda arengut näeksid. Tulemused panime kirja. Minul oli üks harjutus kahjuks selline poolik ja ühte ei saanud üldse teha. Tuli sisse selline väike kiusatus, et võiks seda taas kodus teha... aga see on keeruline, kui ma ei sa teha kätekõverdusi ja toengus harjutusi. See tähendaks seda, et ma peaksin mõtlema natukene oma harjutused välja, mis tegelikult ei ole üldse võimatu, aga nõuaks veidi eeltööd, mitte et panen trenni tööle ja hakkan hüppama
Kuna mul oli ka pulsiöö peal, siis sai päevane aktiivsusnorm kenasti täis. Kahjuks pärast trenni on juurde tulnud vaid 17% ehk väga vähe. 
Pärast trenni. No comments: