Saturday, February 13, 2016

Totu

Ma peaksin praegu koristama või asju pakkima, et jõuaksin oma asjadega valmis, aga mina ei tee kumbagi. Selle asemel hoopis chattisin oma Rootsi hostemaga, lisasin Instasse mõne väga vanapildi (enda meelest näen ikka veel samasugune välja!) ja vahepeal joon ka natukene veini. Ja tegelikult panin tõmbama PLT, sest Härra "unustab", et ma seda sarja vaatan ja ei tõmba seda mulle. Päeval sai veidi koristatud.. aga veel on vaja, jätkan homme nagu ka ilmselt triikimise ja pakkimisega. Tegelikult tahtsin rääkida totundusest (sellist sõna ei ole ilmselt olemas). 
Nagu ma enne mainisin, siis käisime eile Sallerit ja Smilersit kuulamas. Piletid printisin välja ma reede hommikul, printerist tuli välja kaks lehte, nägin ühte piletit, tõstsin lehed eemale ja õhtul andsin need Härrale, et kaasa võtta. Kohale jõudes arvas piletikontroll, et me teeme vist mingit nalja, sest esimesel lehel oli tõesti pilet, aga teine leht oli tühi. Jahm, hommikul tuli korra küll mingi tekst ette printimise kohta, aga kuna printerist tuli kaks lehte, siis ma ei pööranud sellele tähelepanu. Õnneks(!) on meil nutiajastu ja ma leidsin gmailist soovitud piletid ja saime ikka üritust nautida.
Eile koju jõudes kirjutasin veel kosmeetikule, et äkki tal aega mu ripsmed-kulmud korda teha. Tema vastust lugesin hommikul pool unisena, mis ütles, et "tule homme kella 11ks". Tegin hommikused kiired toimetused ära, sõin, isegi masin pesi ühe masinatäie pesu (ja ma ootasin neid viimaseid minuteid väga kannatamatult, sest arvasin, et hilinen juba.. pesumasina tsükli viimane minut kestis umbes 4 minutit!). Auto juures selgus, et telefon jäi koju, aga ei hakanud tagasi ka minema. Ja kohale jõudes selgus, et veidi vale päev... Jahm, kui ma lugesin tema "tule homme", siis elasin mina veel reede õhtus ja minu jaoks oli "homme" laupäev. Vot. Läksin aga tagasi koju ja lähen homme uuele katsele. 
Kaks ei jää kolmandata?
Peaasi, et passi, telefoni, rahakoti (pangakaartidega) homme kaasa võtan!


No comments: