Wednesday, March 23, 2016

Eile lõuna ajal käisin autoga tasuta kontrollis. Käisin ka möödunud aastal. Ja muidugi leiti üks viga ja teine viga ja kolmas viga ja... Möödunud aastal leiti ka, aga ei olnud midagi nii hirmus kiiret, et ma nüüd sõita ei võiks või mis valmistaks minule või teistele ohtlikkust. Ja need asjad said ka aasta jooksul korda tehtud. Nüüd ma lootsin üsna naiivselt, et kõik on korras, auto sõidab ju ja olen regulaarselt sellesse ka panustanud. Aga ei. Mind ehmatati ikka korralikult ära. Niisiis helistasin eile õhtul kohe ka sinna töökotta, kus ma muidu käin ja rääkisin oma mure ära. Täna oligi auto seal ja pole hullu midagi! Jah, õli oli kuskile kadunud... ei tea kuhu :D Aga uurime väljas. Lõpuks selgus ka jahutusvedeliku lekkepõhjus, ilmselt on talvekülmaga see auk suuremaks muutunud ja sai ka üles leitud, enne külmasid lekkekohta veel ei tuvastatud ja jahutusvedelik sõitis minuga kaasa. Ja kõik muu polnud miskit hullu, piduritega saab sõita küll. Eks nende töö on leida iga väike probleem ja see enda kasuks tööle panna, aga jah, nende 500 eurost remonditööde pakkumist ma vastu ei võtnud. Täna maksin 50 eurot ja suurem osa sellest oli mootoriõli, millest pool läks auto sisse ja teine osa sõidab nüüd minuga kaasa.
--
Eile käisin ka juuksuris heledaid salgukesi uuendamas. Lisaks väike peavõrupatsike, mis säilib püsib veel kenasti peas. Kuna ma ei teinud eile trenni ja ka täna löön lulli, siis pole hirmu, et see koledaks läheb või juuksed mustaks. Kuigi mulle need juuksepesutoolid sugugi ei meeldi ja ma ei tunne end seal kunagi mugavalt, siis see kui keegi juukseid peseb ja pead masseerib on küll mõnus.
--
Vähem kui kuu pärast on minu sünnipäev. Ei ole endiselt sünnipäevaplaane teinud, ainult spordiplaanid on. Ja täna selgus, et sellel ilusal kuupäeval peaksin veel koolitusel olema. Ma üldse ei taha. Ma tahaksin tööle minna ja tööl olla, aga kui see koolitus on ainult kevadel ja ainult sel päeval, siis ei ole mul erilist valikut. Aga ehk saab see nii ruttu täis, et mina ei mahu sinna.
--
Üks tööpäev veel ja siis saab puhata. Mina päriselt puhkan. Sõidan linnast ära.. ilmselt pea metsa sisse, lõõgastun saunades ja vees. Võtan kaasa ka sarjade uued osad ja raamatu või kaks. Ja puhkan.
Aga enne seda peaks reede hommikul veidi koristama.
--
Möödunud nädalal nägin üle hulga aja naabrit ja muidugi küsisin, kus nende kass on. Pelgasin juba vastust, et saadeti taas maale puhkama, aga sain vastuseks, et ta on toas, sest väljas on külm aga endiselt metsiku loomuga. Ja nädalavahetusel vaatas see kiisuke mulle juba klaasi tagant sisse ja kui teda tervitasin, siis virutas käpaga. Mõned asjad kohe ei muutu.

1 comment:

AvelyK said...

Hahaha nagu minu kass, iseloomult. Midagi ei meeldi siis kohe kas virutab käpaga või hammustab.