Thursday, March 17, 2016

Tallinnas tegutseb Priileib, mis tasa ja targu on laienenud ehk nende tooteid saab osta ka mujalt. Märtsi alguses tuli nende fb lehele info, et priileiba saab nüüd ka Tartu Selveritest. Pärast seda teadet olen ma mitu korda käinud Veeriku Selveris seda leiba otsimas, aga ei ole leidnud. Isegi hinnasilti pole näinud. Olen juba uuesti kirjutanud Priileiba, et küsida, millal leivad Tartusse jõuavad ja kui suures koguses. Eile käisin jälle Selveris ja küsisin seda ühe töötaja käest, kes mind aidata ei osanud. Niisiis võtan nüüd ette ja kirjutan Veeriku Selverisse emaili ja küsin millal ma seda leiba osta saan.
Peaaegu oleksin ostnud müslileiba, aga kuna koostisosades oli ka siirup, siis panin selle ruttu käest ära. Üks päev kõndisin mööda Kastani tänavat ja olin valmis juba Muhu leiba ostma, aga ei pööranud siiski kangi alt sisse. Ja just siis tuli keegi värske leivaga vastu. See lõhn oli nii hea! (või kujutasin ma seda ette :D)
---
Eile sõitsin kella 18 aeg töölt koju. Umbes-täpselt 17:58 sõitsin mööda Aardla tänavat (Ropka poolt) ja õhtune päike paistis täpselt otse vastu, oli täpselt nii kõrgel, et paistis täpselt silma, oli täpselt suur, ilus ja kollane. Ilus oli.
---
Mul oli kindel plaan hakata vaatama "Pilvede all". Muidugi unustasin ma selle ära. Meelde tuli alles järgmisel päeval ja kuskil mälusopis oli meeles, et õhtu peaks teise kanali pealt olema kordus, mis algab kell 20. Jõudsin vaevu (ja kiiruga) tol korral kella 10ks koju, aga selgus, et pool osa on juba läbi. Ja nüüd on veel kaks nädalat mööda läinud ehk ikka pean ma hakkama seda järgivaatama, aga mulle ei meeldi see kahenädalane viivitamine.
Ja veel sarjadest. Imdb teatab (ehk vana uudis :D) et osad sarjad kändseltatakse.. Näiteks "Bones" on veel tulemas 12. hooaeg 12 osaga ja siis on vsjo. "Hereos Reborn", mida oleme ehk vaid ühe osa vaadanud, aga see peaks arvutis veel alles olema, jääbki ainult üks hooaeg. Ja minu sari "Switched at birth".. oeh. PLL ka pärast 7. hooaega, aga on ka aeg.. üsna jabur teine.
---

No comments: