Tuesday, April 5, 2016

Üks asjalik harjutuste galerii fb-s

Üks päev jagas kolleeg ühte fb Fitness albumit, mis minu arvates on super.
Link albumile on SIIN.

Miks see nii tore on? Sest erinevate harjutuste puhul on välja toodud ka see, millistele lihastele see harjutus tööd annab. Lisaks väike ülevaade lihastest. Ülevaade soojendusharjutustest. Välja opn toodud ka mõned väljakutse plaanid (ma iseenesest ei poolda, et kui muidu trenni ei tee, siis järsku võtad mingi 30 päevase väljakutse ja hakkad rahmeldama, aga üldise treeningu kõrvalt on küll mõnus).
Ja siis on seal veel harjutuste blokid nagu Batman, Wolverine, Gamer, Dare Devil, Spiderman jne jne.
Väga äge, vaadake üle!
Minu Härra oli nii tubli, et sai selle albumi mulle ka arvutisse (kasutasin mingit vidinat, mina ei süvenenud). Iseenesest oleks tore sellest väike mapp kokku panna, sest ma ei ole eriline ekraanijälgija... selleks peaks neid enne kuskile paigutama hakkama, et päris 200lk välja ei prindiks.

No comments: