Saturday, July 2, 2016

Mul algas puhkus!

Täitsa huvitav, et see 30.06 avaldatud positus tõi siia nii palju külastajaid. Mul jääb täitsa arusaamatuks miks, sest ei olnud mingit erihuvitavat pealkirja, kuigi sisu andis nii mõnegi vastuse. No mis seal ikka. Mingi aeg ka kirjutan, millist kodu ma otsin. Unistada tuleb ja võimalikult detailiselt, siis unistused ikka täituvad. Varem või hiljem.
Aga nagu pealkirigi ütleb, siis minul algas puhkus! Jah, ainult kaks nädalat ja mul ei ole planeeritud ehk 1-2 päeva sellest (aga mul on täitsa meeles, et mõnele inimesele olen ka miskit lubanud, aga pole kuupäeva kokku leppinud). Täna lähme tüdrukutega väikesele odavale spaa-puhkusele. Nagu näha, siis mina juba üleval, lehering tehtud ja nüüd lähen teen veel väikese tõuksiringi, et oleks ka trenn tehtud. Homme õhtul jõuame tagasi. Ja siis on mõned päevad sõbrannatamist siin ja seal ja juba tulevadki asutuse suvepäevad, mis minu jaoks lõppevad Pühajärve Tõukerattamaratoniga (veel saab registreerida!). Ja ühel hetkel tuleb plaanidesse Virumaa, aga tahaks jõuda veel ühte ja teise kohta. Ujumas käia ja matkarajal käia. Ja puhkus lõppeb ka tegelikult ühe matkaga kuskil Lõuna-Eestis. Üldiselt kavatsen puhata, aga samas tegutseda. Ja võimalusel ka korilusega tegeleda.
Natukene kaaluteemat ka. Eile küsis üks inimene, et kui palju ma kaalun. Ma naisterahvana seda kohe kuulutama ei hakka ja pigem küsisin, et mis ta arvab. Tema arvamuse peale vajus mul suu küll lahti, sest selle kaalu peale paistaks ma päris läbi ja minu pikkuse unustas ta vist ära. Pakkus, et ega ma üle 55kg ikka ei kaalu. On alles totu. Õnneks on täitsa number 6 veel ees ja see ei pea sealt kuskile kaduma. Mõned töökaaslased veel eile ütlesid, et söö ka ikka puhkuse ajal. Söön-söön, isu on hea. Üks asi on see elumuutus, miks kaal langes, aga kindlasti mängivad rolli ka need hommikused leheringid. Päris imelik oli poest osta nr 36 teksad, ma enda meelest olen ainult nr 38 kandnud. Eile õhtul proovisin mõnda pluusi, mida kaasa pakkida ja olin jälle nõutu, sest need ei istunud enam eriti hästi.. vajusid alla ja olid imelikud. Samal ajal olin kuidagi paljas ja ühel hetkel sain aru, et olin keti ära võtnud. Mõtlesin ja vaatasin veidi ja panin keti tagasi kaela. Veel pole see aeg.  Aga kuna pluusid ka ei istu, siis tuleb kleite kanda. Viimasel kaltsukaringil sain mõned suvekleidid ja loodan ka täna miskit leida. Ja ma tunnen ennast kleitides nii hästi. Mulle meeldivad kleidid. Ja saan komplimente ka ikka. :)
Kell on 6.20, ma lähen teen tõuksuringi ära.
---
Asjad pakitud. Joon teist tassi kohvi (esimene oli enne sporti). Viimasel ajal olen taas hakanud rohkem kohvi jooma, aga see tuleneb pigem sellest, et ma olen ka palju sotsiaalsem. Ja kohv sobib sinna hästi. Maitseb samuti. Kui veel puhkusest rääkida, siis saime Sõbrantsiga hea plaani, mis tähendab, et tema saab augustis kaks nädalat puhata ja kui mina piisavalt asju ümber tõstan, siis mul tuleb augustisse 1,5 nädalat ja teine 1,5 nädalat kohe septembris. Kolm nädalat puhkust! Jah, siis ma loobun detsembri puhkusest, aga miks ka mitte? Muidu oli mul augustisse kaks nädalat planeeritud, aga kuna mul on sel ajal TAI Suvekool, siis oleks pidanud hakkama puhkust katkestama ja vaatama, mis edasi saab. Mõtlesin, et lükkan siis hoopis nädala võrra edasi ja vaatab, kuidas siis asjad sujuvad. Korraks oli mõte, et äkki saab selle oktoobrisse nihutada, et väike Rootsi reis ette võtta, aga arvan, et sel aastal selliseid lõbureise tulemas ei ole.
---
15:30
oleks hommikul veel kirjutanud, aga kiire hakkas. Nüüd puhkame juba Eesti teises otsas ;)
Üks ilus hommik

Ilusad juuksed. 

No comments: