Sunday, July 17, 2016

Trennipäevik 11.07. - 17.07.2016


Ma nüüd ei tea, kas panen edasi enda väikeseid tabeleid kilomeetrite märkustega või hakkan lisana polar flowist... Mulle tundub, et mulle on minu väikesed tabelid ikka liiga armsaks saanud. :)

Selles suhtes puhkenädal, et lehejagamist oli ainult kaks päeva ja see andis päevases aktiivsuses ka väga hästi tunda. Und vist jagus ka veidi rohkem kui muidu. Sai niisama olla. Ma käisin kaks korda sörkimas! Mul on uus ROOSA pulsivöö (ja uus andur ka!).

Esmaspäev - jalutasin 3,65km, sõitsin tõuksiga 13,4km 42min11sek (jalad olid nii rasked) ja kodus tegin u 10minutit harjutusi kätele ja kõhule ja seejärel hulatasin 20minutit rõngaga (alguses oli ikka valus).
Aktiivsus: 178%

Teisipäev - sõitsin maale, käisin metsas 4h! Õhtupoolikul tegin väikese jooksutiiru ehk 5km (32min32sek, avg 162x', max 175x'). Päris tore oli teha jooksusamme ja hea, et võhma veidi jagub. Pulss muidugi kõrge ja tempo pole eriline, aga siiski midagi.
Aktiivsus: 191%

Kolmapäev - sõitsin ema rattaga metsa 3,5km, olin metsas, sõitsin teise metsa ja koju 5km. Sõitsin tõuksiga 3km (10min), jalutasin sõbrannaga 3km ja tõuksisin 9km (30min43sek).
Aktiivsus: 194%

Neljapäev - kiire päev oli, aga hommikul tegin jooksutiiru 4km (27min28sek; avg 149x'). Jalad andsid märku, et olin teisipäeval teinud midagi, mida tavaliselt ei tee (ehk jooksnud) ja nii olid reied natuke rasked. Hommikul käisin veel umbes 2h metsas ka! Õhtul sai sünnipäeva peetud ja natuke palju šašlõkki ja muud head söödud :(
Aktiivsus: 158%

Reede - hommikused "kõnniringid" tagasi, vihmasadas ja polnud just kõige toredam - 7,6km; hiljem jalutasin veel 3,5km.
Aktiivsus: 236%

Laupäev - hommikune "kõnniring" 6,9km (ma olin juba pool 6 tagais kodus ja läksin magama!), hiljem jalutasin 2,5km. Suurem osa päevast mässasin kodus, koristasin, triikisin, toimetasin. Ja õhtul käisin töökaaslasega veel Valgjärvel ujumas. Mina ikka kohe vette hüpata ei suuda, aga kui sinna lõpuks jõudsin, siis vesi oli tõesti väga mõnus.
Aktiivsus: 196%

Pühapäev - sõbra ema korraldus ühe matka Võrumaal ja läksin minagi kampa. Käisime kahel matkarajal, mis minu jaoks olid küllaltki lühikesed. Aga loodus oli imeline. Järved nii toredad. Seltskond hea. Lõunat sõime Nopri talumeiereis, teised ostsid ka üht ja teist kaasa, aga mina niigi sõin ka magustoidu ära (ja pea valutab sellest alates), niisiis mulle miski ei sobinud (ikka see suhkur). Aga koht oli tore. Pererahvas veel toredam. Väljas jooksid ringi kanad ja kukk. Vahva oli! Mina ostsin taruvaiguõli, mida saab ka liigestele määrida.
Matkad olid 3,9km ja 3,1km. 
Aktiivsus: 97% (100% tuleb täis)


Homme tööle :)

No comments: