Wednesday, August 31, 2016

31.08.16


Mul on arvutis väga vähe muusikat. Eks ma üldiselt kuulan ikka seda ühte playlisti, mille olen ise kokku pannud ja kuhu vahel harva mõne laulu juurde panen, aga midagi ära ei võta. TR albumid on kõik olemas, natuke Smilersit ja kõik teised artistid.. mõned üksikud lood, mis on meeldinud. Jaaa, tänapäeval on meil Internet, kus saaks kõiksugu muusikat kuulata ja youtube, löö ainult midagi otsingusse ja hakkab tulema. Aga ma ei ole eriline youtube'i fänn, eks ma ikka kuulan sealt vahel midagi, vahel kuulan kellegi playlisti, aga tavaliselt, kui hakkavad järjest laulud tulema, siis üsna ruttu mulle miski ei meeldi ja nii see läheb. Raadiot ma ka eriti ei kuula, vahel autos. Autos on mul kevadest saadik üks plaat. Nüüd ei ole kuskil enam uut ka kirjutada. 
Aga kui ma hetkel enda foobari avan, siis vaatan neid laule.. mõtlen ja vajutan ikka "Smilers - Et sa teaks" ja order: repeat (track). Ja nii ongi. 

Täna oleksin järgmise "šoki" saanud ja juba kergelt mõtlemas, et miks ometi. Hakkasin pesutriikima, ühendasin raua pikendusse ja varsti tahtsin alustada. Triigin, aga nagu ei triigi ka. Katsun, raud polegi soe. Okei. Masinal tuluke ka ei põle. Katsun kohe sügavkülma, see on külm, et vool peaks olema. Proovin teist pistikupesa pikenduses, sama lugu. Ohkasin. Läksin teise tuppa ja masin hakkas tööle. Selle peale tormasin ruttu teise tuppa tagasi, et no külmakirst oli ju külm, oli?! Oli veel.. aga vaikselt sulas. Leidsin probleemi, et pikenduse pikendus oli veidi lahti tulnud.. Njaa. Mul oli juba hirm, et olengi kõigest ilma, ei saa ju uuesti külmutada, aga tundub, et kirst hea. Pealmised mustikakotid olid tõesti ära sulanud, aga kõik muu oli veel täiesti jääs ja tõsiselt külm. Võtsin need sulanud pakendid ära (eks söön need siis ruttu ära). Küll on hea, et ma täna triikima hakkasin, homme oleks seis üsna nutune olnud. 
Täitsa must-valge olin, aga palav hakkas ja tuli  jakita hakkama saada. Sõbranna tütar küsis, miks mu silmad pole must-valged ja kõrvarõngad. Aga vot, kuna kaelas on roheline süda, siis silmavärv oli roheline ja kõrvarõngad samuti. 

Käisin sõbranna juures. Laual on kiire kodujuustupirukas, mis on imehea. Tegin selle hommikul, aga et ka mul miskit oleks, siis muffini vormides on sama asi jahuta. Soojana on eriti hea. Kohvi jõime rohkem kui kaks tassi. Ja magustoiduks on kreekajogurt (+ veidi hapukoort) vaarikate ja pähklitega, veidike lisatud ksülitooli. Hea seltskond. Hea toit. Tõsised jutud. Kvaliteetaeg. 
No comments: