Tuesday, August 30, 2016

Garderoob vahetub

Puhkuse ajal on selline tore asi, et siis saab linnas käia täpselt sel ajal, kui ise tahad. Ja ka linnast väljas. Nii juhtusin mina üle pika aja korralikule kaltsukatiirule ja seda rohkem kui ühel päeval. Esimest korda näitan siin blogis ka, mis ma leidsin. Võib öelda, et vahetan garderoobi välja. Kaltsukates vaatan alati pluuse, kleite, viisakaid pükse. Suve jooksul olen kraami saanud ka sõbranna käest, kelle tädi seda välismaalt toob. Ja mingi aeg olen veel kaltsukates käinud (nt juuli alguses, kui sõbrannadega spa puhkuse tegime). Ma ei ole raatsinud poodidest osta, samas ei ole julgenud, sest ma ei tea, kas see kaal jääb püsima või hakkab muutuma, aga lohvakates ja lodevates riietes ma end hästi ei tunne. Samas on mul nt pluuse osas välja kujunenud oma kindel stiil, lisaks meeldivad jakid-pintsakud ehk selline viisakas värk, sest eelistan ju ka viisakaid viigipükse, kuigi nüüd on juba mõned kuud minu riidekapis uuesti teksad. Moega ma kaasas ei käi, kannan seda, mis meeldib ja mis on mugav, nii ei hakanud mulle külge ka alt kitsad teksad või muud püksid. Ainus, mis leidmata, on sellise sügisjakk, mis peaks vihma ja tuult, oleks viisakas, aga tuleb kunagi ilmselt poodidesse otsima minna. 
Humanas käisin 3 euro, 2 euro ja 1,5 euro päevadel, lisaks käisin Haapsalus kuskil, Lihulas ja Pärnus lisaks Humalale ka Uuskasutuskeskuses. 
Pildid (ja värvid piltidel) on nagu on :D 
Kardinad sain ka, päike paistis valelt poolt. Õhukesed on punased ja teised sellised heledad. Mulle meeldib.

Kampsukleit, ilus lilla tegelikult.

Üks stiil, mis mulle meeldib. Ainult ehe on hetkel puudu.

Sama stiil, aga roheline.

Teine stiil, mis meeldib, vajadusel panen särgikese alla.

Sama :)

Üks pidulikum, see stiil meeldib ka.. rind on nagu on :D

Ja see, et pluss ja varrukad koos.Üks maksikleit, maani.

See oli nii ilus... seljas on ilus. Ei tea kus ma lähen.

Üks õhuke pluuse ka.

Midagi sinist.


Valged püksid! Ja ma kannan neid. Ja tunnen end hästi.

Pükse tegelt nii ei pildistata..

Ja veel..

Ja veel.. ühtedel lasen õel alt säärt veidi koomale võtta, sest kohe eriti laiad.

:)

:) (enne triikimist)

Ühe jope ka.

Valge!!! jakike, super. Läheb pükstega nii hästi kokku, maksis 1,5 eurot :D Vero Moda

Ja veel üks..

Ja veel üks..
Vot nii. Pluusesid ilmselt rohkem, aga osad alles kuivavad. Selliseid viisakaid tööl käimise kleite ei ole leidnud. Teksaseid ma ei otsi. Ma ei tea, kas kampsuneid pean ka vaatama hakkama, pole neid veel selga proovinud, mis olemas on. Muidu tegin kapid korda, mõned asjad pakkisin ära, et ehk läheb veel vaja ja mõned asjad andsin kohe õdedele. Lisaks otsustasin kõik need pluusid riidepuudele panna, et oleks lihtsam, püsik paremini korras ja oleks kergem valida.
Mina olen igati rahul. 
Pesu otsingutel oli ka ja leidsin lõpuks midagi. 

No comments: