Wednesday, August 3, 2016

Kui ma nädalavahetusel kirjutasin, et püüdsin esimesed Pokemonid, siis õde saatis eile hommikul kohe emaili "Uskumatu, et sa püüdsid pokemone!!!!". Jaaa, ise ka hästi ei uskunud :D Aga kui jooksmas käisin, siis ei "püüdnud", sets telefon käes joosta oli liiga raske. Ometi kui ma ainult endomondot kasutasin, siis oli jooksmise ajal telefon kogu aeg käes. Täna sain ka vist 3 pokemoni, seejärel panin telefoni kotti ära, polnud aega jamada.
Täna oli mul hommikul vaatleja, kes ehmatas vist veidi ära... No et hommikul vara ärkamine ja siis minu tempo on ka üsna kiire, et ma ei saa sinna uimerdama. Ja ringi lõpuni ta minuga ei olnudki. Aga homme pidi juba järgmine tulema. Nii et keegi ikka minu asemele tuleb. Kui need välja koolitamise päevad tulevad, siis ilmselt lähevad ringi aeglasemaks, sest siis mina justkui jälgin, kas ta postitab õigesti ja noh.. läheb aega. Ma mäletan, kuidas mul alguses aega läks. Viimasel ajal olen muidu pool 6 tagasi kodus ja naudin hommikuid, täna jõudsin juba 7 paiku tööle, aga vaja veidi tunde ette teha.
---
Täna käis uus vaatleja. Natukene noorem, tundus, et tundis rohkem huvi, aga minu jaoks jäi vahepeal tempo väga aeglaseks. Üldiselt oli tubli ja oli terve ringi ka kaasas. Eks paistab, kas tuleb varsti õppima või mitte.
Sõbranna käis täna oma jubinatega külas. Oh, küll nad on vahvad. Okei, üks ei ole väga jubin, vaid juba suur tüdruk, aga vahva ja armas ikkagi. Alles kooli ajal ta sündis oli nii pisi ja siis vaikselt võõrastas ja harjus lõõpuks minuga ära ja nüüd ikka ootab mind külla ja tahab ise külla tulla. Poisike aga on täpselt sellises vanuses, et selles korteris siin peab tal kogu aeg sabas püsima, sest kõike annab kiskuda ja katsuda ja nii võib korralikult haiget saada. Ja sõbrannaga oli ka nii vahva. Eile ühe teise sõbrannaga jalutasin ja lobisesin. 
Homme teen ühe kultuurse õhtu. 

No comments: