Monday, August 1, 2016

Mida teie teete kell 6 hommikul? Mina triikisin näiteks pesu. Täiesti normaalne tegevus esmaspäeva hommikul kell 6. Veel 17 varahommikust päeva ja siis on minu lehekandjakarjäär vähemalt selleks suveks läbi. Sellele on natukene kurb mõelda, sest kuigi teinekord tundub see 3:45 ärkamine imelik ja raske, siis õue jõudes on kõik tore (okei, reklmaaipäevadets ja vihmast ei räägi). Ja eriti tore on juba pool 6 tagasi jõuda ja mõelda, et mul on veel nii palju aega... üks variant oleks ka tunniks magama minna, aga kuna näiteks täna plaanin varem tööle jõuda, siis lihtsalt nautisin seda pikka hommikut (ja triikisin pesu). Sellistel hommikutel joon ma kaks tassi kohvi. Ma tean, et kui lehekandmine lõppeb, siis olen ma ka rahul, siis on unetunde rohkem ja saab veel valges ärgata. Kell 4 ei ole enam sugugi nii valge kui oli kuu tagasi, vaid täitsa hämar, ma täietsa mõtlen, kas nende nädalate jooksul jõuan pealambi ka kasutusele võtta võinii ruttu pimedaks ei lähe? Ma arvan, et läheb. 
Nädalavahetusel lugesin lõpuks kaks raamatut läbi ja täna lippangi raamatukokku. Endiselt on järjekorras veel kolm ja mõned, raamatukogus, millele soovin ka end järjekorda panna. Ja kolme nädala pärast algab puhkus. JA Sõbrants on tänasest tööl. Aga kabinetikaaslane puhkab veel kaks nädalat. Ja sel nädalal on palju paberitööd ja aruandeid. 

No comments: