Saturday, August 20, 2016

Teeb hingele pai

Oli, on, jääb.
Hansa Hoovi olid mul piletid ostetud juba aprillis, siis hea planeerida, et vot sellel kuupäeval lähen ma sinna, sest sellisel juhul täpselt nii on. Läks küll nii, et teise pileti ma müüsin maha. Mitte, et ma poleks kedagi endaga kaasa leidnud, aga läks seekord hoopis nii. Mõtlesin tükk aega, et millal ma viimati päris üksi TR käisin kuulamas... jah, ma olen mõned korrad ehk Püssis ühte setti käinud vaikselt kuulamas, aga see on veidi teine lugu. Ja ma ei mõelnudki välja. Võib-olla ei olegi käinud? Esialgu käisin õega, siis olid mõni/mõned sõbrannad, siis Härraga, teised sõbrad...  vot, uus kogemus taas. Mõtlesin küll vaikselt kuulata ja nautida, aga mis teha.. jala võtab tatsuma, suu hakkab ise kaasa laulma. Oh, nii hea oli! Kuigi ma ikka väga rahulik võrreldes 10a taguse ajaga. 
Kui Kiivitaja talus oli akustiline õhtu, siis see oli puhas rock! 
Ja muu hulgas sai kuulda ka lugusid:
Saatus!
Isa ütles
Kui kuningas nutab
Inetu!
Kaktusviin
Ja vanad tuttavad: Muinasjutu mets, Juulikuu lumi, Ajateenija, Torm, Armasta mind aeglaselt, Ballaad Jimmyst, Viski, Carmen, Kuutõbine (akustiliselt), Ööd on siin pimedad, Romula, See ei ol saladus, Lõbus maja, Tänapäevamuinaslugu, Maanteepõletajad..

Ja õhtu oli ilus. Soe. Pime augustiõhtu. 
jah, teeb südame soojaks ja hingele pai. 

Nii algas minu puhkus :)

No comments: