Monday, September 5, 2016

Mõned asjad ei muutu...

Panin taustaks Terevisooni mängima. Jah, puhkuse viimane nädal ja ma olen juba 1,5h üleval olnud. Täna tutvustati ka teatrieteneudi ja kuskilt jäi silma Rakvere Teater ja sooduspiletid. Läksin kodulehele uudistama ja tõesti - 5.-9.sept on võimalik osta 10euroseid sooduspileteid. Uudistasin mängukava. Ja mõni asi kohe ei muutu.. Olin juba vaikselt lootust kaotamas, aga siis leidsin selle etenduse ka Tartus Sadamateatrist.
Oscar ja Roosamamma, ma tulen taas!

Kusjuures, mängukava ütleb, et 15, november on sellel viimane etendus. Mina käisin seda esimest korda vaatamas 2008 talv, kui käisin 12. klassis, siis korra kõrgkooli ajal, siis aasta või kaks tagasi perega.. ja nüüd siis. Jah. Ostsin kaks piletit, ma ei tea veel, kelle ma kaasa kutsun, ei hakanud esmaspäeva hommikul kohe inimesi läbi helistama, ostsin lihtsalt kiiresti piletid ära. 
See on seda väärt.

No comments: